Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Hakhoogte
Prijs

Toni Pons

32 artikelen

Toni Pons

Espadrilles van Toni Pons

Toni Pons espadrilles met luxe details! Het luxe espadrillemerk Tony Pons ademt in alles de zonnige, mediterrane sfeer, die zo kenmerkend is voor Spanje. In dit land worden al sinds 1946 de comfortabele en modieuze touwschoenen van puur natuurlijke materialen geproduceerd. Dit voorjaar zijn de kleuren fris als de zee, zondoorstoofd als het binnenland of zacht als amandel- en sinaasappelbloesem.

Touwzolen als natuurlijk kenmerk bij Toni Pons

Kenmerkend zijn natuurlijk de touwzolen, waarmee zowel de platte modellen, de plateaus als de sleehakken zijn omkleed. Nieuw zijn de gekleurde draden die er dit seizoen doorheen gevlochten zijn. Andere zijn bijna geheel gekleurd, toon-in-toon met het bovenwerk. Toegepaste materialen zijn glanzende chintz, slangenprint, hoogwaardig linnen, canvas en suède met smaakmakende siersteken en fantasievolle draperieën. Tony Pons de ware specialist op het gebied van espadrilles, introduceert verder een slankere lijn, waar een luxe model in lak met een opvallende bloemapplicatie een ware eyecatcher is.

Toni Pons klassiekers

Natuurlijk blijft ook de echte klassieker van de partij, dus de platte espadrille met linnen upper zonder hielversteviging en bij Tony Pons bovendien voorzien van een handsteek op de neus. Die is er voor de dames in een reeks van modekleuren en prints. Naast de attractieve collectie, die veel keus biedt, zijn de prijs-kwaliteitverhouding, de pasvorm en het loopcomfort belangrijke aankoopargumenten.