• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Bezorgen & Afhalen

 

Bezorg en verzendinformatie

Indien besteld en betaald voor 16.00 uur, dan worden de artikelen de volgende werkdag bezorgd. Tenzij anders aangegeven bij het artikel. Uiteraard wanneer de vervoerder PostNL haar werk goed uitvoert. In geval van levering naar het buitenland zal de levertijd ook afhankelijk zijn van de bezorgdienst in het bestelde land en het kan daardoor iets langer duren. Indien de bestelling uit meerdere artikelen bestaat en bij ons niet op eenzelfde locaties aanwezig zijn, zal uw bestelling eerst worden verzameld om vervolgens als één zending naar u te worden verzonden. Hierdoor kan de verzending een dag langer in beslag nemen. Wij streven naar een levering binnen 48 uur! 

In Nederland rekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen vanaf € 50,-. Voor bestellingen met een waarde die minder is dan € 50,- rekenen wij een bijdrage van € 5,00 voor de verzendkosten. Voor bestellingen met een speciaal gekozen tijdstip zoals 's morgens of 's avonds zullen de extra bezorgkosten worden doorberekend. Voor verzendingen naar België en Duitsland brengen wij € 9,00 in rekening. Voor andere landen binnen Europa rekenen wij € 15,- en respectievelijk € 20,00 verzendkosten. Voor verzendingen buiten Europa en overige landen berekenen wij een bedrag van € 30,00 voor de verzendkosten.

De verzending van uw bestelling wordt uitgevoerd door My-Parcel-PostNL. U ontvangt een e-mail met uw eigen Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

 

Afhalen in onze winkel in Noordwijk

Afhalen in onze winkel in Noordwijk is altijd mogelijk tijdens onze openingstijden. Onze winkel is 7 dagen per week geopend.
Zie onze openingstijden klik hier