• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio

Bezorgen & Afhalen

 

Bezorg en verzendinformatie

Indien besteld en betaald voor 16.00 uur, dan worden de artikelen de volgende werkdag bezorgd. Uiteraard wanneer de vervoerder PostNL haar werk goed uitvoert.  Indien de bestelling uit meerdere artikelen bestaat en bij ons niet op eenzelfde locaties aanwezig zijn, zal uw bestelling eerst worden verzameld om vervolgens als één zending naar u te worden verzonden. Hierdoor kan de verzending een dag langer in beslag nemen. Wij streven naar een levering binnen 48 uur! 

In Nederland rekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen boven de € 50,-. Voor bestellingen met een waarde die minder is dan € 50,- rekenen wij € 5,- verzendkosten. Voor verzendingen naar België en Duitsland brengen wij € 7,50 in rekening. Voor andere landen binnen Europa rekenen wij € 10,- verzendkosten. Voor verzendingen buiten Europa raden wij u aan contact met ons op te nemen.

De verzending van uw bestelling wordt uitgevoerd door Parcel-PostNL. U ontvangt een e-mail met uw eigen Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

 

Afhalen in onze winkel in Noordwijk

Afhalen in onze winkel in Noordwijk is altijd mogelijk tijdens onze openingstijden. Onze winkel is 7 dagen per week geopend.
Zie onze openingstijden klik hier