• Ervaring in schoenen sinds 1902
 • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een webshop aankoop ook in de winkel ruilen of retourneren?
 2. Wat als mijn maat er niet bij staat?
 3. Word ik op de hoogte gehouden van acties en events?
 4. Repareren jullie nog schoenen?
 5. Moet ik mijn schoenen onderhouden?
 6. Kan ik mijn klantencheque ook in de webshop gebruiken?
 7. Zijn er openstaande vacatures bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk?
 8. Hoe krijg ik contact met jullie?
Kan ik een webshop aankoop ook in de winkel ruilen of retourneren?

Een aankoop in de webshop kunt u via het bijgesloten retourformulier terug zenden, maar ook ruilen of terugbrengen in de winkel binnen 14 dagen na ontvangst.

Bij teruggave in de winkel dient u er rekening mee te houden dat, vanwege de veiligheid van het kasgeld, uw aankoop bedrag niet wordt terugbetaald, maar via de webshop zal worden retour betaald op uw rekening.

Wat als mijn maat er niet bij staat?

Alleen de maten die getoond worden zijn op voorraad. Het kan voorkomen dat de gewenste maat tijdelijk is uitverkocht en op een later tijdstip wel weer beschikbaar is. U kunt daarover altijd contact met ons opnemen. Artikelen waarbij expliciet vermeld staat dat deze alleen online verkrijgbaar zijn hebben in de webshop een iets langere levertijd van een paar dagen en deze artikelen zijn niet fysiek in de winkel aanwezig. Wij informeren u graag.

Word ik op de hoogte gehouden van acties en events?

Wanneer u bij uw bestelling aangeeft dat u op de hoogte gehouden wilt worden via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gesteld of als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief. Ook als u zich in onze winkel hiervoor opgeeft ontvangt u de nieuwsbrief.

Ons beleid is om niet teveel nieuwsbrieven te verzenden. Ons streven is om ongeveer eens per twee weken een nieuwsbrief te verzenden. U kunt zich altijd op elke nieuwsbrief ook weer uitschrijven. Uw gegevens worden niet aan derden vertrekt en dienen uitsluitend voor ons bedrijf.

Repareren jullie nog schoenen?

Inderdaad wij repareren ook schoenen. Alle schoenen zijn onderhevig aan slijtage. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor de totale vakkundige revisie, maar ook voor de kleinere reparaties aan uw schoenen. Wij werken samen aan de ene kant rechtstreeks met de fabrikant en aan de andere kant met onze gecertificeerde schoenhersteller van het Schoenmakersgilde. Hij kan uw schoenen op vakkundige wijze herstellen en vaak met de originele materialen van het oorspronkelijke merk zoals Greve en Van Bommel. Lees verder op https://www.aadvandenberg.nl/klantenservice/reparatie-en-revisie

Moet ik mijn schoenen onderhouden?

Schoenen hebben zeker onderhoud nodig. Wij helpen u graag een handje om uw schoenen in topconditie  te houden. Het onderhouden bestaat uit 3 stappen: Beschermen, Verzorgen en reinigen. 

Beschermen
Het regelmatig beschermen van uw schoenen is belangrijk om uw schoenen goed bestand te houden tegen vocht en vuil van buitenaf. Zo houdt u uw schoenen langer mooi.

Verzorgen
Om te voorkomen dat leer gaat uitdrogen en suede kleur verliest is het nodig om uw schoenen regelmatig te verzorgen zodat ze in topconditie blijven.

Reinigen
Voor het verzorgen is het belangrijk uw schoenen eerst te reinigen. Zo verwijdert u zand, vuil en vlekken van het materiaal en blijven uw schoenen mooi.

Wij adviseren de onderhoudsartikelen van Collonil en voor het in vorm houden van uw schoenen hebben wij diverse soorten schoenspanners.

Kan ik mijn klantencheque ook in de webshop gebruiken?

Wij hebben speciaal voor onze geregistreerde klanten in onze winkel een spaarsysteem. Deze is niet geldig in de webshop. Wij willen graag onze klanten belonen die onze winkel bezoeken. U kunt alleen sparen bij aankopen in onze fysieke winkel en de klanten-waarde-cheques kunnen daarom alleen in onze winkel gebruikt worden.

Zijn er openstaande vacatures bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk?

Jazeker, bij Aad van den Berg Modeschoenen zijn wij op zoek voor onze winkel in Noordwijk aan Zee. Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie. Klik hier

Hoe krijg ik contact met jullie?

U kunt ons bellen op tel. 071-3612705
U kunt ons Whats-Appen (niet bellen) op tel. 06-18766257
U kunt ons mailen: noordwijk@aadvandenberg.nl
En voor overige informatie over onze collectie kunt u ook kijken op onze website: https://www.aadvandenberg.nl/ en via contact https://www.aadvandenberg.nl/klantenservice/contact