• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

PacoMilan

0 artikelen
Geen resultaten gevonden

Paco Milan uit Almansa

Paco Milan is een schoenenmerk van hoge kwaliteit uit de regio Almansa in Spanje en is eigendom van hetzelfde bedrijf dat het merk Berwick 1707 bezit. In vergelijking met Berwick 1707 zijn Paco Milan-schoenen niet gemaakt volgens de Goodyear Welted-methode, wat de belangrijkste reden is voor de iets lagere verkoopprijs van Paco Milan-schoenen. De belangrijkste constructiemethode van Paco Milan-schoenen is de traditionele Italiaanse Blake Stitch-methode, die gebruik maakt van een enkele gekanaliseerde steek die rechtstreeks van de buitenzool naar het interieur loopt om de verschillende elementen (buitenzool, binnenzool en bovenwerk) van de schoen bij elkaar te houden. Omdat de Blake Stitch-constructie geen tussenzool of leren rand bevat, maken minder lagen de zool flexibeler en lichter in vergelijking met Goodyear-schoenen, met een meer langwerpig ontwerp.

\Het leer dat bij de productie van Paco Milan-schoenen wordt gebruikt, is afkomstig van de beste Franse, Engelse en Italiaanse leerlooierijen zoals Du Puy, D'Annonay en Stead, en qua kwaliteit is er geen verschil tussen de materialen die in Berwick 1707-schoenen worden gebruikt. Het belangrijkste verschil is de constructiemethode (Blake Stitch vs. Goodyear Welted).

Paco Milan-schoenen zijn gericht op moderne zakenmensen die op zoek zijn naar toegankelijke kwaliteit.

Merken

Vergelijkbare stijlvolle herenschoenen merken die in ongeveer dezelfde categorie en/of doelgroep vallen als Paco Milan zijn o.a. Floris van Bommel , Greve 1898, Harris, Lido Marinozzi, Magnanni, Mio Tinto, Rehab footwear, Van Bommel
Het merk Paco Milan is verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen - Noordwijk - aadvandenberg.nl