• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
Hakhoogte
Prijs
Shoecolate

Shoecolate

15 artikelen

Shoecolate met een vleugje liefde. Shoecolate schoenen zijn Shoecoliciously cool!

Maakt je gelukkig! Laat je schitteren! Geeft je een boost! Maakt je compleet! Elk moment dat je denkt! Te gek om te hebben! Je kan het niet weerstaan! Eigenlijk denken we soms dat we niet meer zonder kunnen!

Ben je er nog steeds? Praten we over schoenen of chocolade?

Ahh, wat maakt het uit ... beide zijn geweldig!! Shoecolate schoenen en sneakers zijn te gek, omdat ze zijn gemaakt voor jou! Jong, fris, lekker en altijd met een vleugje liefde.
Shoecolate is een Nederlands modemerk, gewijd aan stijl en geïnspireerd door wat we zien en vinden om ons heen. We reizen rond de wereld op zoek naar unieke materialen, nieuwe kleurencombinaties, trends, inspirerende mensen en de beste plekjes. We zijn up-to-date, plezier en gek van mode! Als je verliefd wordt op ons merk, proberen we voor altijd shoecolate in je hart te houden.
Niet alleen onze fantastische ontwerpers bepalen hoe onze schoenen eruit zullen zien. Met een heel team van professionals en een nauw contact met onze volgelingen en trendy jongeren maken we de schoenen en sneakers, hoe jij wilt dat ze zijn.

Dus met een gevoel van liefde. Shoecolate schoenen zijn zeker zijn Shoecoliciously cool.

Merken

Vergelijkbare sneaker merken die in ongeveer dezelfde categorie en/of doelgroep vallen als Shoecolate  zijn o.a. Copenhagen, Hey Dude, Mjus, Red-Rag, Superga en Tommy Hilfiger


Het merk Shoecolate is verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen - Noordwijk - aadvandenberg.nl