Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Sendra fabriek bezoek Almansa Spanje
13-11-2019
Almansa Sendra Spanje Op woensdag 13 november 2019 reden we van Alicante Spanje landinwaarts naar Almansa. Een Spaans stadje maar het territorium van Sendra western boots. Als je Almansa binnen rijd kan je er al niet om heen dit is inderdaad the hometown van Sendra.
Lees verder
International boots day 4 november
04-11-2019
International boots day op 4 november
Lees verder
Red bag on tour event 17-10-2019
15-10-2019
Red Bag on Tour met het salesmeisje Het begon met The Red Heels on tour. Deze rode lak pumps van Peter Kaiser vlogen de wereld over en de rode pumps maakte van alles mee in alle uithoeken van de wereld. Totdat de rode pumps in Italie kwamen en de Red Bag ontmoette. Liefde op het eerste gezicht! Onder het genot van een overheerlijk glas rode wijn trokken ze samen de wijde wereld in om nog meer avonturen te beleven.
Lees verder
Carlo Lanza, de premium sok uit Brescia
12-09-2019
Als de originele Carlo Lanza sokken eenmaal bij Aad van den Berg worden bezorgd hebben ze al een flinke reis achter de rug. De basis van de sokken, het garen, wordt ingekocht bij ...
Lees verder
Ontdek Noordwijk! Altijd wat te beleven
01-08-2019
Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, mooie winkels, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven.
Lees verder
OluKai, de opkomst van premium slippers en sandalen
23-06-2019
Iedereen is op zoek naar comfortabele slippers. Toch lopen niet alle slippers zo heerlijk als je zou willen. Pas dan eens de Hawaiiaanse Olukai slippers en sandalen. Echt premiuim footwear!
Lees verder
1 2 3 4 5 6