• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Zó draag je schoenen zonder sokken!
28-05-2020
Bij zomerse temperaturen geldt één vuistregel: Draag zo min mogelijk lagen kleding. Hoe zit het met schoenen zonder sokken eigenlijk?
Lees verder
Limited edition sneakers van Nicolette van Dam en Bas Smit bij Aad van den Berg Modeschoenen
22-05-2020
Rehab Footwear - Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met Rehab Footwear elk 4 nieuwe waanzinnige sneakers ontworpen. Voor elk verkocht paar sneakers wordt 15 euro gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen.
Lees verder
Red-Rag ‘EDGY, FASHION, DUTCH DESIGN & QUALITY’
15-04-2020
Red-Rag Women is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor alle vrouwen die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!
Lees verder
Aangepaste openingstijden
24-03-2020
Aangepaste openingstijden nav het Coronavirus. De winkels in Noordwijk aan Zee zijn bereikbaar.
Lees verder
Het Coronavirus
18-03-2020
Het Coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Ook wij houden dagelijks alle ontwikkelingen bij en volgen de preventieve maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.
Lees verder
Nieuwe collectie! Goed bekeken bij Aad van den Berg Modeschoenen
11-03-2020
De nieuwe collecties zijn alweer volop in de winkel in Noordwijk. Laat u meenemen in de nieuwe lente- en voorjaarscollecties schoenen en tassen.
Lees verder
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...