• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Aad van den Berg modeschoenen
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Ontdek Noordwijk! Altijd wat te beleven
01-08-2019
Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, mooie winkels, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven.
Lees verder
OluKai, de opkomst van premium slippers en sandalen
23-06-2019
Iedereen is op zoek naar comfortabele slippers. Toch lopen niet alle slippers zo heerlijk als je zou willen. Pas dan eens de Hawaiiaanse Olukai slippers en sandalen. Echt premiuim footwear!
Lees verder
Magnanni schoenen voor de man met een persoonlijke stijl!
29-05-2019
De herenschoenen van Magnanni staan borg voor een geweldig loopcomfort en een chique uitstraling. Lees in dit artikel meer over het Spaanse topmerk.
Lees verder
MioTinto
29-04-2019
Onder de vlag van MioTinto vindt u prachtige met de hand gemaakte schoenen van Italiaanse makelij. Elk paar schoenen wordt naar wens in Nederland gefinisht.
Lees verder
AAD VAN DEN BERG MODESCHOENEN – Nieuwe locatie in Noordwijk.
01-03-2019
Noordwijk 1 maart 2019 AAD VAN DEN BERG MODESCHOENEN – Nieuwe locatie in Noordwijk. De droom is uitgekomen! Aad van den Berg Modeschoenen heeft haar twee schoenenwinkels in de Hoofdstraat in Noordwijk samengebracht in één schitterende overzichtelijke winkel in het hart van het Noordwijk Shopping Centre.
Lees verder
De schoen in onze taal
01-01-2019
Uitdrukkingen in de Nederlandse taal met schoenen.
Lees verder
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14