• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de Sendra cowboy laarzen fabriek in Almansa in Spanje? lees verder

 

Limited edition sneakers van Nicolette van Dam en Bas Smit bij Aad van den Berg Modeschoenen
22-05-2020
Rehab Footwear - Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met Rehab Footwear elk 4 nieuwe waanzinnige sneakers ontworpen. Voor elk verkocht paar sneakers wordt 15 euro gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen.
Lees verder
Red-Rag ‘EDGY, FASHION, DUTCH DESIGN & QUALITY’
15-04-2020
Red-Rag Women is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor alle vrouwen die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!
Lees verder
Aangepaste openingstijden
24-03-2020
Aangepaste openingstijden nav het Coronavirus. De winkels in Noordwijk aan Zee zijn bereikbaar.
Lees verder
Het Coronavirus
18-03-2020
Het Coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Ook wij houden dagelijks alle ontwikkelingen bij en volgen de preventieve maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.
Lees verder
Nieuwe collectie! Goed bekeken bij Aad van den Berg Modeschoenen
11-03-2020
De nieuwe collecties zijn alweer volop in de winkel in Noordwijk. Laat u meenemen in de nieuwe lente- en voorjaarscollecties schoenen en tassen.
Lees verder
Redt de oceanen met Glacial
01-03-2020
Doe mee aan onze missie om de oceanen te redden! Te beginnen met het Noordwijkse strand en de zee. Wij ondersteunen het initiatief van Glacial Bottle  om het verbruik van plastic flessen te verminderen en zo bijdragen aan een beter milieu. De oplossing is eenvoudig! Door het consumptiepatroon te veranderen en een van de meest duurzame flessen aan te bieden die beschikbaar zijn, kunnen wij samen een verandering bewerkstelligen.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...