• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Aad van den Berg modeschoenen
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Uitgelicht Gino-b Cuba 13616
01-08-2020
Gino-B Cuba natural born luxury sneakers Het handgefinishte leer en de unieke natuurlijke rubber zool geven deze Gino-B sneakers hun luxe uitstraling.
Lees verder
Schoenen kopen rondom Leiden
01-07-2020
Mooie schoenen kopen in de regio Leiden Het is altijd een feestje om schoenen te kopen in de regio Leiden. De stad is gezellig en shoppen is leuk met de badplaats Noordwijk op steenworp afstand.
Lees verder
Stijlvolle en sportief Giorgio 1958 schoenen
09-06-2020
Mannen die Giorgio 1958 schoenen kopen staan midden in het leven. De Giorgio-man kleedt zich goed en weet wat hij wil en waar hij voor staat. Hij houdt van het goede leven. Zijn stijl is stijlvol sportief en dat geldt dus ook voor zijn schoenen. Bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk
Lees verder
Zó draag je schoenen zonder sokken!
28-05-2020
Bij zomerse temperaturen geldt één vuistregel: Draag zo min mogelijk lagen kleding. Hoe zit het met schoenen zonder sokken eigenlijk?
Lees verder
Limited edition sneakers van Nicolette van Dam en Bas Smit bij Aad van den Berg Modeschoenen
22-05-2020
Rehab Footwear - Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met Rehab Footwear elk 4 nieuwe waanzinnige sneakers ontworpen. Voor elk verkocht paar sneakers wordt 15 euro gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen.
Lees verder
Red-Rag ‘EDGY, FASHION, DUTCH DESIGN & QUALITY’
15-04-2020
Red-Rag Women is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor alle vrouwen die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...