• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de Sendra cowboy laarzen fabriek in Almansa in Spanje? lees verder

 

DLSport comfortabele sneakers
17-03-2021
DLSport gespecialiseerd in het maken van vrouwelijke sneakers met veelal een uitneembaar voetbed met als voornaamste eigenschappen: vrouwelijkheid, elegantie en actuele trends
Lees verder
Winkelen op afspraak - Hoe werkt het?
03-03-2021
Winkelen op afspraak - Hoe werkt het? Maak nu uw afspraak
Lees verder
Reaparatie & revisie
19-02-2021
Repareren wordt reviseren Alle schoenen zijn onderhevig aan slijtage. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor de totale vakkundige revisie, maar ook voor de kleinere reparaties aan uw schoenen.
Lees verder
Click & collect - bestel en haal af
10-02-2021
Click & collect - bestel en haal af - Shoes to go! Vanaf woensdag 10-2-2021 is onze winkel weer open om bestelde artikelen af te halen. Ook kunt u uw schoenen afgeven voor reparatie. Wij staan voor u klaar.
Lees verder
H32-sneakers
06-02-2021
De H32 damessneakers Coco zijn gebaseerd op typische "guilty pleasures" als ijsjes en koffie smaken. Wat is jouw favoriete smaak?
Lees verder
Wij zijn altijd dichtbij!
04-02-2021
Wij zijn altijd dichtbij!  U kunt ons bellen, mailen, via social media en natuurlijk het gemakkelijkste ook online via onze webshop zijn we dichtbij! Wij bezorgen nog dezelfde werkdag bij u thuis in de regio.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...