• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

 

HEYDUDE, dé schoen voor de zomer.
26-05-2023
HEYDUDE is de perfecte, multifunctionele zomerschoen geschikt voor wandelen door de natuur, op het strand, in de stad of over de boulevard. Het is een schoen, maar voelt als een slipper.
Lees verder
Ambitious schoenen: Vooruitstrevend en innovatief
02-05-2023
Ambitieus, vooruitstrevend en innovatief: Ambitious schoenen. Met Ambitious schoenen sta je garant voor stijl en kwaliteit. Het Portugees familiebedrijf is ruim 25 jaar geleden opgericht en staat voor kwaliteit. Het merk ontwikkelt zich continu door innovatieve technologieën en trends, en heeft een duidelijke missie en visie. In dit blog lees je alles over het Portugese schoenenmerk.
Lees verder
Van casual tot chic, de veelzijdigheid van instappers voor heren
07-04-2023
Waarom instappers de perfecte keuze zijn voor comfortabel en stijlvolle keuze in de zomer? In dit artikel leggen we het uit.
Lees verder
Gabor dames sneakers nieuwe collectie 2023, Comfort en Stijl in één
31-03-2023
Ook zo benieuwd naar de nieuwe Gabor sneakers? In dit artikel gaan we in op de populariteit van deze stijlvolle en heerlijk dragende sneakers.
Lees verder
De geschiedenis en het vakmanschap van Sendra Boots
24-03-2023
In dit artikel vertellen we je graag iets over de laarzen van Sendra. Over het productieproces van vakmanschap, kwaliteit en perfectie. Veel leesplezier!
Lees verder
Kamo-Gutsu, retro sneakers voor heren
17-03-2023
Ben jij op zoek naar iets unieks voor aan je voeten? Dan moet je de retro sneakers van Kamo-Gutsu zeker eens bekijken. Ontworpen in België, gemaakt in Italië en altijd in frisse kleuren!
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...