• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Greve schoenen, het beste voor uw voeten
21-05-2022
Schoenfabrikanten van 1898 zijn er héél weinig, Greve is er echter één van. Kies voor de kwaliteitschoenen van Greve als je het beste voor je voeten wilt.
Lees verder
De lifestyle sneakers van 2022 komen van Copenhagen Studios
13-05-2022
Ben je op zoek naar nieuwe dames sneakers? Kijk dan eens bij Copenhagen Studios. De schoenen worden ontworpen in Denemarken en geproduceerd in Italië.
Lees verder
De nieuwe schoenencollectie van Jan Jansen is betoverend!
29-04-2022
Een schoenencollectie die je niet kan missen, die je doet omkijken en waarvan je direct ziet dat het bijzonder is. Dat zijn schoenen ontworpen door Jan Jansen.
Lees verder
vacature bij Aad van den Berg Modeschoenen
12-04-2022
Voor onze winkel zijn voor het weekend (zaterdag / zondag om de week) op zoek naar een nieuwe collega met passie voor schoenen. Wil jij graag werken in stijlvolle winkel en in een leuk team? Kun jij je verplaatsen in onze gasten en een unieke service verlenen? Heb jij ervaring in de retail en/of horeca? Dan maken wij graag kennis met jou!
Lees verder
Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear
07-04-2022
Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear. Limited Edition. "Schoenen zijn voor mij een manier om je te onderscheiden. Daarom was ik ook meteen enthousiast...."
Lees verder
Comfortabele sneakers voor dames
30-03-2022
Op de vraag “Welke schoen draag je het liefst?” antwoordt bijna 90% van de dames een comfortabele sneaker. Comfortabel betekent hierbij natuurlijk heerlijk dragend.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...