Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Aangepaste openingstijden
24-03-2020
Aangepaste openingstijden nav het Coronavirus. De winkels in Noordwijk aan Zee zijn bereikbaar.
Lees verder
Het Coronavirus
18-03-2020
Het Coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Ook wij houden dagelijks alle ontwikkelingen bij en volgen de preventieve maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.
Lees verder
Nieuwe collectie! Goed bekeken bij Aad van den Berg Modeschoenen
11-03-2020
De nieuwe collecties zijn alweer volop in de winkel in Noordwijk. Laat u meenemen in de nieuwe lente- en voorjaarscollecties schoenen en tassen.
Lees verder
Redt de oceanen met Glacial
01-03-2020
Doe mee aan onze missie om de oceanen te redden! Te beginnen met het Noordwijkse strand en de zee. Wij ondersteunen het initiatief van Glacial Bottle  om het verbruik van plastic flessen te verminderen en zo bijdragen aan een beter milieu. De oplossing is eenvoudig! Door het consumptiepatroon te veranderen en een van de meest duurzame flessen aan te bieden die beschikbaar zijn, kunnen wij samen een verandering bewerkstelligen.
Lees verder
Sparen voor onze klantencheque
25-02-2020
Spaart u al voor onze klantencheque? Wist u al dat u voor een leuke schoenencheque kunt sparen in onze winkel? Bij aankoop van artikelen tegen de reguliere prijs kunt u sparen voor een klantencheque en bij aanvang van ieder nieuw seizoen worden onze klantencheques weer verstuurd! Zo heeft u tevens de eerste keuze uit onze nieuwe collecties.
Lees verder
Copenhagen sneakers
20-02-2020
Copenhagen sneakers  is het lifestyle-merk! van hoog niveau met een Scandinavische stijl voor vrouwen en mannen.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8