Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Lilian duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden
08-01-2020
De komende 10 jaar is het klimaat één van de centrale thema’s, evenals de strijd tegen kinderarbeid en slechte werkomstandigheden. Lilian besteedde de laatste jaren veel aandacht aan deze thema's met onderstaande resultaten.
Lees verder
Binnenkort een feest of gala?
01-12-2019
Binnenkort een feest of gala? Maak je outfit compleet met de juiste schoenen. Wilt u meer weten over de juiste dresscode en bijpassende herenschoenen? lees dan verder.
Lees verder
Sale
01-12-2019
Het is weer opruiming. volop keuze in merkschoenen voor minder in de sale
Lees verder
Warmbat sheepskin pantoffels uit Australie
26-11-2019
Warmbat staat voor de tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel. Comfort is het uitgangspunt van iedere Warmbat. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend.
Lees verder
International boots day 4 november
04-11-2019
International boots day op 4 november
Lees verder
Carlo Lanza, de premium sok uit Brescia
12-09-2019
Als de originele Carlo Lanza sokken eenmaal bij Aad van den Berg worden bezorgd hebben ze al een flinke reis achter de rug. De basis van de sokken, het garen, wordt ingekocht bij ...
Lees verder
1 2 3