Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Binnenkort een feest of gala?
01-12-2019
Binnenkort een feest of gala? Maak je outfit compleet met de juiste schoenen. Wilt u meer weten over de juiste dresscode en bijpassende herenschoenen? lees dan verder.
Lees verder
Warmbat sheepskin pantoffels uit Australie
26-11-2019
Warmbat staat voor de tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel. Comfort is het uitgangspunt van iedere Warmbat. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend.
Lees verder
Win een origineel jaren '80 shirt FC Barcelona van Meyba
08-11-2019
Win een origineel jaren '80 shirt FC Barcelona van Meyba. Als je in de maand november 2019 een paar originele Meyba sneakers koopt bij Aad van den Berg Modeschoenen
Lees verder
International boots day 4 november
04-11-2019
International boots day op 4 november
Lees verder
Carlo Lanza, de premium sok uit Brescia
12-09-2019
Als de originele Carlo Lanza sokken eenmaal bij Aad van den Berg worden bezorgd hebben ze al een flinke reis achter de rug. De basis van de sokken, het garen, wordt ingekocht bij ...
Lees verder
OluKai, de opkomst van premium slippers en sandalen
23-06-2019
Iedereen is op zoek naar comfortabele slippers. Toch lopen niet alle slippers zo heerlijk als je zou willen. Pas dan eens de Hawaiiaanse Olukai slippers en sandalen. Echt premiuim footwear!
Lees verder
1 2