• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Weerzien van Jan Jansen The Master of Shoes

13-09-2021
Weerzien van Jan Jansen The Master of Shoes. Nieuwegein maandag 13 september 2021 De opening van de nieuwe showroom van Jan Jansen

Jan Jansen banner

 

Weerzien van Jan Jansen The Master of Shoes

Nieuwegein maandag 13 september 2021 De opening van de nieuwe showroom van Jan Jansen iswm De Hooijergroep. Na een tijd lang afwezigheid is de opening van de showroom weer de comeback van de Master of Shoes Jan Jansen. Jan Jansen heeft een geheel nieuwe collectie ontworpen voor voorjaar/zomer 2022 en vol trots presenteerde Jan Jansen deze samen met zijn vrouw Toni tijdens de opening van hun showroom in Nieuwegein.

 

Ontmoeting met Jan Jansen en Toni

Het was direct weer als van ouds. Na een lange periode ontmoete ik Jan Jansen en Toni weer dit keer niet in Amsterdam (lees blog 23 maart 2011) maar nu in hun nieuwe showroom in Nieuwegein. Vol trotst presenteerde Jan Jansen en Toni hun nieuwe collectie Jan Jansen schoenen. Het weerzien haalde bij ons beide weer diverse herinneringen uit het verleden naar boven. 

 

Jan Jansen master of shoesJan Jansen Bird of paradise

 

Herinneringen met Jan Jansen

Het weerzien met Jan Jan Jansen voelde alsof de tijd geen vat op ons heeft gehad. We haalden diverse herinneringen op zoals de unieke presentatie van de originele creaties van Jan Jansen destijds in ons filiaal in Rijswijk. Deze unieke schoenen mochten toen alleen door mij met handschoenen aangeraakt worden en in een afgesloten etalage ruimte geëxposeerd worden. De ontmoeting van de exclusieve presentatie van zijn collectie in de historische wachtkamer van het Centraal Station in Amsterdam. 

 

Jan Jansen Modefabriek Amsterdam

 

Nieuwe collectie Jan Jansen voorjaar/zomer 2022

Vol trots presenteerde Jan Jansen en Toni hun nieuwe collectie voorjaar/zomer 2022. Het is moeilijk kiezen uit zoveel schitterende unieke exemplaren. Er zijn verschillende lijnen als sandalen, de klompjes waar Jan beroemd om is en natuurlijk zijn erotica collectie op de super dunnen naald hakken. Waarvan de “Bird of Paradise” niet aan mag ontbreken. Deze maakt dan ook zeker deel uit van onze selectie uit de Jan Jansen collectie in het voorjaar 2022.

 

Jan Jansen schoenen bij Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk

De nieuwe voorjaar/zomer 2022 collectie van Jan Jansen wordt maart 2022 verwacht bij ons Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Een prachtige selectie unieke schoenen, sandalen en klompjes van Jan Jansen zijn vanaf maart 2020 bij ons in de winkel in Noordwijk. 

 

Jan Jansen Toni Maarten van den Berg