• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

We Are Fashion 2021

07-09-2021
We Are Fashion 2021 Het jaarlijks terugkerende mode-event in Noordwijk aan Zee.

WAF 2021

We Are Fashion zaterdag 11 september 2021
Noordwijk Shopping Centre - Hoofdstraat Noordwijk

We Are Fashion is het jaarlijks terugkerende mode-event in Noordwijk aan Zee. In voorgaande jaren werd er een rode loper catwalk gelegd door het hele winkelgebied en werden er verschillende shows gegeven met heerlijke muziek. Helaas kon dit event vanwege Corona (Covid-19) beperkende maatregelen niet als vanouds plaatsvinden. Maar in het Noordwijk Shopping Centre staan de nieuwe collecties bij de winkels  wel centraal. U vind in de hele straat een gezellige fashion sfeer. Nieuwsgierig wat wij bedoelen met We are Fashion? 

 

Nieuwe collectie najaar bij Aad van den Berg schoenen Noordwijk

De nieuwe collecties komen volop bij ons binnen. Kom gerust even binnenlopen om alvast ideeën op te doen voor het najaar en wie weet loop je al tegen dat mooi paartje om je outfit af te maken. Wij zijn trots op onze nieuwe collectie en laten dat graag aan u zien.

 

Fashion hit de Chelsea boots

Uiteraard hebben we naast het grote aanbod in sneakers ook de grote hit de Chelsea boots voor zowel dames als voor de mannen. Enkellaars met elastieken aan de zijkanten. Veel sportief en smart casual. Natuurlijk zoals u van ons gewenst bent hebben we ook veel keuze in elegante schoenen en laarzen.

In de winkel zal je zien dat comfortabele schoenen er ook mooi uit kunnen zien. Leuke sneakers met uitneembaar voetbed en ook voor brede voeten in de mooiste Italiaanse leersoorten.

 

Een greep uit de topmerken bij Aad van den Berg schoenen:

Dames merken:
Copenhagen, Floris van Bommel, Lilian, Mjus, Nalini, Paul Green, Peter Kaiser, Red Rag, Sendra, Shoecolate, Tommy Hilfiger

Comfortabele merken:
DLSport, Gabor, Hassia en Sioux

Heren merken:
Blackstone, Floris van Bommel, Greve, Harris, Kamo-Gutsu, Magannni, Rehab 

Accessoires:
Diverse accessoires als bijzondere tassen en voor de mannen bijpassende riemen

Reparatie en verzorging:
Omdat u uw mooie schoenen ook graag mooi wilt houden, kunt u ook bij Aad van den Berg Modeschoenen terecht voor het juiste onderhoudsadvies en reparaties.


Merk presentatie tijdens We Are Fashion 2021 van Copenhagen

Copenhagen sneakers  is het lifestyle-merk! van hoog niveau met een Scandinavische stijl voor vrouwen en mannen. Copenhagen schoenen worden in Italiaanse schoenfabrieken gemaakt voor de beste kwaliteit.

 

Copenhagen sneakers betaalbare luxe!

Het merk Copenhagen brengt betaalbare luxury sneakers in de mooiste leersoorten. Door zijn luxe en exclusieve uitstraling zijn de sneakers een must have. Copenhagen sneakers worden met de nieuwste trends geïnterpreteerd met een minimalistisch Scandinavisch ontwerp en tot leven gebracht met de hoogste Italiaanse materiaalkwaliteit en pasvorm.

Het toonaangevende lifestyle-merk Copenhagen  is verkrijgbaar bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

 

Merk presentatie tijdens We Are Fashion 2021 van Blackstone

Het Nederlandse schoenenmerk Blackstone sinds 1992 en ontwerpt Blackstone complete collecties voor zowel heren, dames met een duidelijke eigen look. Het design is modieus, zuiver en de schoenen hebben een stoere maar elegante uitstraling en bovendien gemaakt van de mooiste materialen.

 

Blackstone collectie is er voor iedereen!

De hedendaagse schoenencollectie van Blackstone is duidelijk gericht op fashion. De collectie verschijnt in verfijnde leersoorten en in gelimiteerde oplages. Een degelijk doch stijlvol ogend onderwerk maakt Blackstone tot een modieuze krachtpatser. Stijlvolle sneakers, stoere laarzen, elegante klassiekers met eigenzinnige leestvormen en veelal handmatig aangebrachte finish geven de schoenen, sneakers en laarzen een doorleefd karakter mee.  De grootste collectie Blackstone schoenen in de Bollentreek vind je bij Aad van den Berg Modeschoenen.

 

Welkom bij Aad van den Berg schoenen

Aad van den Berg Modeschoenen sinds 1902 in de Hoofdstraat in Noordwijk.  Bijna 120 jaar ervaring in schoenen.  Prachtige winkel en uitgebreide overzichtelijke webshop aadvandenberg.nl Blijf op de hoogte en Aad van den Berg Modeschoenen op de socials. Instagram Facebook

 

Aad van den Berg Modeschoenen
Maarten van den Berg

 

Mjus WAF 2021