• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Schoenentrends voor dames voorjaar 2022!

04-02-2022
Wat zijn de schoenentrends voor dames in het voorjaar van 2022? Wat opvalt zijn dat merken als Copenhagen, Mjus, Red Rag en Tommy Hilfiger opvallende collecties laten zien.

Wat zijn de schoenentrends voor dames in het voorjaar van 2022? Wat opvalt zijn dat merken als Copenhagen Studios, Mjus, Red Rag en Tommy Hilfiger opvallende collecties laten zien. Daarnaast zien we ook prachtige nieuwe collecties van  merken als DLSport, Hassia en Paul Green. Zij leveren schoenen die aansluiten bij het tijdsbeeld en de mode maar daarnaast ook een hoge mate van comfort hebben. We vinden het van belang dat schoenen niet alleen in de mode zijn maar dat ze ook heerlijk zitten en we er fijn op lopen.

 

Loafers zien we terug bij de dames in 2022
 

Loafers terug in het modebeeld!

Het is niet alleen sneakers waar het om draait. De loafers ofwel instappers zijn terug van weggeweest. Loafers zijn er in vele uitvoeringen en vele kleuren. Belangrijk daarin is de pasvorm en de zachte en rijke materialen waarin de schoenen worden uitgevoerd. Door de gebruikte materialen en kleuren krijgen de loafers een echte kwaliteitsuitstraling in deze fashion stijl.


Natuurlijk zijn er weer sneakers!

Sneaker voor dames zijn niet meer weg te denken. Ze zijn een must have voor iedere dames kledingkast. Sneakers zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen. Wil je betaalbare top luxe kies dan voor het meest toonaangevende merk van dit moment: Copenhagen Studios! Dit sneaker merk voor vrouwen en mannen is van hoog niveau met een Scandinavische stijl. De footwear van Copenhagen Studios wordt gemaakt in Italië, is voorzien van premium leersoorten en een ongeëvenaarde pasvorm.

 

Sneakers van Copenhagen

 

Comfortabele fashion footwear

Fashion en comfortabel gaan echt hand in hand in 2022. Toonaangevende schoenen merken daarin zijn DLSport, Hassia en Paul Green. Dit zijn de belangrijkste merken als het om comfortabel lopen gaat en welke bijzonder goed geslaagd zijn in de vertaling naar leuke en modische schoenen.

 

Maak je outfit af met een tas.

Maak je garderobe compleet met een prachtige tas van Copenhagen Studios of het tassenmerk Bulaggi. In het verleden was de tas een praktisch product,  vandaag de dag is de tas een lifestyle  accessoire wat we ook terugzien in het huidige modebeeld. 

Copenhagen Studios komt met een geheel nieuwe tassenlijn afgestemd op haar schoenen- en sneaker collectie gemaakt in dezelfde top kwaliteit materialen. Bulaggi is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires. Bulaggi, dat al meer dan 40 jaar bestaat, is bekend om haar uitgebalanceerde assortiment damestassen, modieuze kleuren en trendy materialen.