• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Geniet van de winter met heerlijke pantoffels van Warmbat en Rohde

03-11-2023
Niet voor niets zijn Warmbat en Rohde populaire pantoffels voor de winter. Gevuld met merino schapenwol, stijlvol en heerlijk dragend én zittend. Lees er als over in ons blog!

Pantoffels zijn meer dan alleen comfortabel schoeisel om binnenshuis te dragen. Je wilt niet alleen dat ze warm zijn en heerlijk draagbaar zijn, ze zijn ook een uiting van jouw stijl en persoonlijkheid. In dit artikel willen we twee toonaangevende merken in de wereld van pantoffels onder de aandacht brengen:  Warmbat en Rohde. Pantoffels voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl.

warmbat pantoffels

 

Warmbat pantoffels

Warmbat is een merk dat al even meegaat, het produceert al tientallen jaren hoogwaardige pantoffels van absolute kwaliteit. Tijdloos, stoer en vooral comfortabel. Warmbat staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en vakmanschap. De Warmbat pantoffels zijn gemaakt van 100% merino schapenwol uit Australië . De wol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je voeten. De vezels zijn hol, en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen zonder dat het vochtig aanvoelt. In de winter is schapenvacht een natuurlijke isolator, doordat de lucht tussen de vezels uw lichaamswarmte vasthoudt. Dit in tegenstelling tot het synthetische fleece-materiaal dat vaak wordt gebruikt in goedkope alternatieven en die vaak ten onrechte op de markt worden gebracht als "schoenen met schapenvacht". 

 Naast het comfort staan de Warmbat pantoffels ook bekend om hun duurzame karakter. De stevige rubberen zolen zorgen voor een goede grip en gaan lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit maakt deze pantoffels ook een investering in comfort en stijl op de lange termijn.

 

Rohde pantoffels
 

Rohde pantoffels

Rohde is een modern en trendy merk dat bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige materialen. Hun pantoffels voor dames en heren zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar comfort met een vleugje stijl.

Een van de opvallende kenmerken van  Rohde pantoffels is het gebruik van hoogwaardig suède en textiel. Deze materialen bieden niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgen ook voor een zachte en comfortabele pasvorm. De pantoffels zijn voorzien van een gewatteerde binnenzool voor extra demping, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig dragen.

Het eigentijdse design van  Rohde pantoffels maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Of je nu een casual stijl of een meer formele uitstraling verkiest,  Rohde biedt diverse ontwerpen om aan je behoeften te voldoen.


De perfecte pantoffels voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar pantoffels voor dames of heren, Warmbat en Rohde hebben voor ieder wat wils. Beide merken bieden een breed scala aan maten en stijlen, zodat je de perfecte pantoffels kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak en behoeften passen. Bovendien zijn Warmbat en Rohde pantoffels ideaal als cadeau voor de wintermaanden. Met hun luxe uitstraling en hoogwaardige materialen zullen ze zeker in de smaak vallen bij vrienden en familie.


Koop heerlijk duurzame pantoffels bij Aad van den Berg

In onze webshop en onze winkel in Noordwijk hebben we een uitgebreide collectie  herenpantoffels en damespantoffels. Niet alleen van Warmbat en Rohde, ook vind je pantoffels van Sioux, Haflinger en Tommy Hilfiger. Voor ieder wat wils dus. Twijfel niet en kom gezellig onze winkel in Noordwijk bezoeken. Daar helpen wij jou graag verder met het vinden van de perfecte pantoffels voor de komende maanden!

Last but not least zijn bij ons ook de nieuwste van wol gevoerde handschoenen van Warmbat beschikbaar. Ze zijn er voor zowel mannen als vrouwen.

warmbat handschoenen