• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

De fashion merken van SS22

24-02-2022
De fashion trends worden neergezet door toonaangevende fashion schoenenmerken als Copenhagen Studios, Floris van Bommel women, Mjus en Red Rag. Daarnaast zijn de belangrijke  modische comfortabele merken als DLSport, Gabor, Hassia en Paul Green het comfortabel lopen als de fashion uitstekend te combineren

De fashion trends in het voorjaar en de zomer van 2022 worden neergezet door toonaangevende fashion schoenenmerken als Copenhagen Studios, Floris van Bommel women, Mjus en Red Rag. Daarnaast laten merken als DLSport, Gabor, Hassia en Paul Green, die meer gericht zijn op comfort dat comfort en mode heel goed samengaan. Ook deze merken laten prachtige collecties zien.

 

Copenhagen-studios-logo     Floris-van-bommel-women-logo     Mjus-logo     Shoecolate-logo     merken-logo

 

Copenhagen Studios en de CPH40 sneaker

De Deense hoofdstad Kopenhagen is altijd een inspiratiebron geweest voor Copenhagen Studios. Het minimalistische design, de Scandinavische smaak en de relaxte manier van leven is perfect vertaald in een sneaker die zijn gelijke niet kent. De CPH4 sneaker zorgde voor de doorbraak van Copenhagen Studios en werd direct een icoon. De CPH4 was wit, clean en minimalistisch. Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs. Met CPH40 volgde de tweede doorbraak in het ontwerp van een prachtige “lelijke sneaker”. Minder extreem, meer minimalistisch maar  alweer een succes. Ze verbeteren hun collecties voortdurend met nieuwe vormen, gladde leersoorten en subtiele kleuren, terwijl ze altijd trouw blijven aan wie ze zijn. Sneakers waar je ongetwijfeld veel plezier aan beleeft.

 

Floris-van-bommel-women

 

Floris van Bommel women shoes

Floris van Bommel is vooral bekend vanwege de herencollectie. Wat niet veel mensen weten is dat Schoenfabriek van Bommel toch ook al minstens 100 jaar damesschoenen maakt. De laatste jaren heeft Floris van Bommel de damescollectie een enorme boost gegeven met als resultaat de allerleukste sneakers, pumps, veterboots en tassen.
 

 

Mjus

 

Mjus, eigentijds uit Italie

MJUS staat bekend om hun eigentijdse uitstraling, luxe leersoorten en uitstekende pasvorm. MJUS onderscheidt zich door het gebruik van onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige materialen. Sinds de lancering in 2007, heeft MJUS zijn eigen unieke uitstraling ontwikkeld. De collecties zijn toch ongedwongen vrouwelijk en elegant. De styling is progressief zonder dat het extreem wordt. Typisch zijn de fijne materialen die intensief worden bewerkt waardoor ze een verweerde, natuurlijke uitstraling krijgen. Leuk om te weten: de collecties worden ontwikkeld in het Italiaanse hoofdkwartier onder Nederlands toezicht met uitsluitend Italiaanse materialen.


Red-Rag, een tikkeltje eigenwijs

Bij iedere Red-Rag collectie worden de grenzen opgezocht en nieuwe modegebieden verkend. Het schoenenmerk Red-Rag wil prikkelen als een ‘red-rag’ op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor degene die zich willen onderscheiden. Ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal. Dutch design, made in Europe! Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!


Shoecolate schoenen zijn Shoecoliciously cool!

Shoecolate schoenen en sneakers zijn te gek, omdat ze zijn gemaakt voor jou! Jong, fris, lekker en altijd met een vleugje liefde. Shoecolate is een Nederlands modemerk, gewijd aan stijl én geïnspireerd door wat we zien en vinden om ons heen. Shoecolate reist de wereld rond op zoek naar nieuwe, unieke materialen en produceert haar schoenen in eigentijdse kleurencombinaties. Plezier en mode kenmerken de ontwerpen. Wordt verliefd op Shoecolate en de schoenen vinden altijd een plaatsje in je hart. Shoecolate houdt de markt nauwkeurig in de gaten, houdt nauw contact met haar volgelingen en verwerkt ideeën en noviteiten in de schoenen en sneakers van morgen. Exact , hoe jij wilt dat ze zijn.  Dus met een gevoel van liefde. Shoecolate schoenen zijn zeker zijn Shoecoliciously cool.