• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu
Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Wijdtemaat
Uitneembaar voetbed
Prijs
Sioux Instappers

Sioux Instappers

26 artikelen
  • 17
Wis alle filters

Sioux, de schoenenlegende uit Baden-Württemberg

Sioux is een klein middenstandsbedrijf met hoofdkantoor in het Zwabische Walheim, district Ludwigsburg. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Peter en Karin Sapper. In 2014 heeft Sioux zijn 60e verjaardag gevierd. Sioux is hun traditie en ambachtskunst. Veel innovaties in de Duitse schoenenindustrie zijn van Sioux afkomstig, net als tal van normen. Sioux heeft ruim 270 schoen-medewerkers in Duitsland en Portugal (daar bevindt zich de eigen productievestiging) Ze worden door maar één gedachte gedreven: sinds de uitvinding van de mocassins willen we onze schoenen nóg beter maken. Dit sterke kwaliteitsstreven vormt de basis voor het succes van Sioux.

Uitstekende pasvorm bij Sioux!

De Sioux schoenen zijn bekend om hun perfecte pasvorm, hun uitstekende kwaliteit en hun duurzaamheid. Elk jaar worden er leerlingen opgeleid, zodat de kennis van Sioux en de ervaring behouden blijft voor de komende generaties. Inmiddels verzorgt Sioux al meer dan 40 jaar het Duitse Olympische-team met schoeisel en ook het Paralympische team sinds de oprichting daarvan. Sioux is bijzonder trots op dat de Duitse elitesporters op Sioux schoenen de Olympische stadions binnenmarcheert. Laat u ook overtuigen door de pasvorm van de Sioux schoenen.

Filosofie is de kwaliteit

Uitgangspunt voor de vervaardiging van Sioux schoenen is de perfecte pasvorm, eersteklas materialen en optimaal comfort door ambachtelijk maatwerk. Vanuit de ambachtelijke traditie van de mocassin groeide Sioux in de loop van vijf decennia uit tot toonaangevende maakwijzen-specialist in de Duitse schoenenindustrie.

Het design van Sioux

Sioux-schoenen onderscheiden zich niet alleen door hun maakwijzen en materialen, maar ook door hun design. Omdat onze schoenen (aanzienlijk) langer leven dan één seizoen, moeten we daarmee ook bij het design rekening houden. Wij bouwen niet op snel vervliegende trends, maar op evenwichtige, moderne modellijnen die zich harmonisch laten combineren met de verschillende moderichtingen.

Merken

Vergelijkbare comfortabel merken die in ongeveer dezelfde categorie en/of doelgroep vallen als Sioux zijn o.a. DLSport, Everybody, Gabor, Ganter, Hassia, Paul Green, Volare

Het merk Sioux is verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen - Noordwijk - aadvandenberg.nl