• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Categorie
19
Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
Uitneembaar voetbed
Prijs

Paul Green Sneakers

8 artikelen
 

Paul Green

Paul Green schoenen sinds de jaren ‘90

Het damesschoenenmerk Paul Green is gespecialiseerd in modieuze, goedpassende damesschoenen en sneakers. Paul Green München is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en trendy materialen. Paul Green bestaat sinds de jaren '90.Paul Green schoenen kopen doe je bij ons in de schoenenwinkels of online.

Met Paul Green schoenen zie je er altijd top uit!

Paul Green schoenen staan bekend om de aansprekende ontwerpen en goede pasvorm.
Paul Green is gestart onder het motto dat een schoen niet eerder een schoen is als niet de hoogste mate van het visuele aantrekkelijkheid en een uitermate fijne pasvorm wordt bereikt. Helaas hebben tal van bedrijven de functie van een schoen ondergeschoven tov het design, maar niet Paul Green.

Paul Green schoenen bekend om hun uitstekende pasvorm

Het vinden van de perfecte pasvorm staat bij Paul Green staat hoog in het vaandel.
De basis van de perfect zittende Paul Green schoenen zijn de exclusieve met de hand gemaakte mallen en de patronen van de schoenen. Al meer dan 60 jaar know-how voegt Paul Green toe aan de montage, met de grootst mogelijke nauwkeurigheid om de kwaliteit te waarborgen. Voor de Paul Green schoenen worden alleen de beste lederen en onderdelen gebruikt. Een gedetailleerde benadering van stikken van het schoeisel. De eindcontrole beslaat 50 kwaliteitswaardes waaraan de schoenen moeten voldoen. Zo generen ze de perfecte pasvorm van de Paul Green schoenen. De zolen van Paul Green schoenen hebben een rubberen laagje welke de duurzaamheid van de schoen ten goede komt.