• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Unieke Greve Zool: Dutch Heritage in Schoeisel

15-03-2024
Dutch Heritage is altijd een inspiratiebron geweest voor de Greve collecties, maar dit is vooral terug te zien in de nieuwe ontwikkelde Greve zolen. Geïnspireerd door de diverse landschappen van Nederland, belichamen onze zolen een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en erfgoed van ons land.

Greve zolen VZ2024

 

Het Erfgoed van Meester Schoenmaker Greve sinds 1898


Hermanus Greve startte in 1898 een schoenmakerij met een nobel doel: het creëren van de meest stijlvolle en superieure schoenen van Nederland. Zijn nalatenschap heeft de meesterschoenmakers van Greve voorzien van decennia aan kennis over de voet, perfecte pasvormen en hoogwaardige materialen. Meer dan een eeuw later blijft deze filosofie - design, comfort en vakmanschap - de kern van onze collecties.

 

Greve's Unieke Eigen Zool: Een Hommage aan Hollandse Landschappen

Voor SS24 hebben we voor Greve gekozen voor hun unieke en eigen zolen op de leesten Wave, Vito en Walker. Als een echt Nederlands merk wilden Greve het Nederlandse landschap subtiel integreren in haar grafische ontwerp. Het resultaat? Een prachtige weergave van het Hollandse weidelandschap met rivieren en beekjes. We zijn trots op de eerste Greve schoenen die nu van de productieband rollen en zullen dit ontwerp uitgebreid communiceren, zowel online als offline in onze winkel in Noordwijk aan Zee.

 

Greve etalage winkel Greve etalage showroom

 

Inspiratie voor de Unieke Greve Zool: Dutch Heritage in Schoeisel

Dutch Heritage is altijd een inspiratiebron geweest voor onze collecties, maar dit is vooral terug te zien in onze nieuw ontwikkelde zolen van Greve. Geïnspireerd door de diverse landschappen van Nederland, belichamen onze zolen een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en erfgoed van ons land.

 

Greve heritage Greve man

 

Comfort en Stijl Gecombineerd: Greve Sneaker
Walker Fantasma suède
Merk: Greve 
Fabrikantcode: 7280.03
Keur: Fantasme beige en Detox licht blauw

De Greve Sneaker Walker Fantasma suède belichaamt een perfecte balans tussen modieuze uitstraling en uitzonderlijk comfort. Deze sneaker, voorzien van een nieuw ontwikkelde zool, is specifiek ontworpen met de Nederlandse voet in gedachten, wat resulteert in twee verschillende breedtes (H en K) en een uitneembare inlegzool. De zool is zorgvuldig vervaardigd om te voorzien in superieur comfort, goede afwikkeling, stabiliteit en duurzaamheid. Een leuk detail is dat het ontwerp van de onderzijde van de zool is geïnspireerd door het Nederlandse landschap, waardoor deze sneaker niet alleen functioneel is maar ook een vleugje lokale trots met zich meedraagt. De Greve Sneaker Walker Fantasma suède is de ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als gemak in één schoen, geschikt voor diverse gelegenheden.

 

Greve sneaker walker Greve sneaker walker

 

Comfort en Stijl Gecombineerd: Greve loafer Vito suède
Merk: Greve
Fabrikantcode: 1302.02
Keur: Roccia beige , Alce naturel en dark blue

De Greve loafer Vito suède belichaamt een perfecte balans tussen modieuze uitstraling en uitzonderlijk comfort. Deze instappers, voorzien van een nieuw ontwikkelde zool, is specifiek ontworpen met de Nederlandse voet in gedachten. De zool is zorgvuldig vervaardigd om te voorzien in superieur comfort, goede afwikkeling, stabiliteit en duurzaamheid. Een leuk detail is dat het ontwerp van de onderzijde van de zool is geïnspireerd door het Nederlandse landschap, waardoor deze sneaker niet alleen functioneel is maar ook een vleugje lokale trots met zich meedraagt. De Greve loafer Vito suède is de ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als gemak in één schoen, geschikt voor diverse gelegenheden.

 

Greve loafer Vito Greve loafer Vito Greve loafer Vito

 

Ontdek de Nieuwe Collectie Greve Schoenen bij Aad van den Berg Modeschoenen

Met de onweerstaanbare ontwerpen van Greve en hun ongeëvenaarde comfort zijn Greve sneakers en loafers een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en comfortabele schoenen van de hoogste kwaliteit. Ontdek een uitgebreide collectie Greve schoenen bij aadvandenberg.nl. Bestel veilig en snel online of breng een bezoek aan de winkel van Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee, waar je de schoenen kunt passen en persoonlijk advies kunt krijgen.

 

Greve Chelsea Greve loafer Vito