• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Sebago dockside 70 jaar

21-06-2016
Sebago dockside 70 jaar. Het schoenenmerk Sebago bestaat dit jaar 70 jaar. Sebago is gespecialiseerd in de traditionele dockside en bootschoenen

Sebago bootschoenen en docksides

 

Sebago bootschoenen ofwel dockside’s

 

Het schoenenmerk Sebago bestaat dit jaar 70 jaar. Sebago is gespecialiseerd in de traditionele dockside en bootschoenen. Sebago is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en waterbestendige en geoliede materialen.

 

Sebago en indianen

 

Sebago is het indiaanse woord voor groot wateroppervlak Het schoenenmerk Sebago staat bekend om zijn Penny Loafers, op het Europese vasteland mocassins genoemd. De kwaliteit van het leer, de afwerking en de grove ambachtelijke handstiksels zijn de typische eigenschappen van de handgemaakte Sebago penny loafers. Handgemaakt is slecht één punt. Naast het kwalitatieve leder voor een langere levensduur en een groter comfort, biedt Sebago een brede waaier aan in lengte en breedtematen.

 

Sebago dockside’s

 

Een andere ontwikkeling is de sportieve schoen Docksides, die waterbestendig, antislip en warmt werend is, ideaal voor zeilers onder ons. Inmiddels is deze schoen in de gehele wereld bekend, eerst in Maine, de Verenigde Staten en vervolgens in heel Europa. De meest bejubelde en tevens meest geïmiteerde schoenen, de Docksides als Portland worden ieder jaar in verschillende kleuren ontworpen. De modellen als the Forsider, Schooner en  Sloop zijn de bekende bootschoenmodellen. Als casual vrijtijdschoen is The Clovehith II een uitgelezen schoen. Let op want Sebago loopt in US maten ipv EU maten dat houdt in dat de maten een halve maat kleiner vallen. Kies daarom een halve maat groter als uw andere schoenen.

 

Sebago bootschoenen ofwel Docksides zijn verkrijgbaar in de winkel:
Aad van den Berg Modeschoenen, Hoofdstraat 62, Noordwijk