• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Schoenentrends voor heren herfst winter 2023

01-09-2023
Benieuwd wat de nieuwste schoenentrends voor heren zijn? Ook verklappen we de kleur die je echt in je schoenenkast moet hebben.

Na een heerlijke vakantie is het nu eindelijk tijd om vol energie aan het werk te gaan en je vertrouwde dagelijkse routine weer op te pakken! Dat betekent volop beweging, drukte en volhardendheid. We weten allemaal dat dit behoorlijk wat van je voeten kan vergen, dus waarom niet trakteren op een gloednieuw paar schoenen? Nieuwe schoenen geven je namelijk hernieuwde comfort, een flinke dosis stijl, en een verfrissende boost om met volle kracht weer aan de slag te gaan!

Wij hebben daarom de 4 schoenentrends voor deze herfst/winter voor je op een rij gezet.

 

1. Chelsea boots

De tijdloze en stijlvolle chelsea boots zijn veelzijdig en flexibel. Deze nauwsluitende enkellaarzen zijn makkelijk aan en uit te doen, door het elastiek aan de zijkant. Daarbij zijn ze van goede kwaliteit, gezien ze vaak van leer of suède zijn. Ook hebben ze een zeer lage hak waardoor ze fijn lopen. Ten slotte brengen ze elke outfit naar the next level. Ze passen namelijk overal bij en je kunt ze dus ook op elke gelegenheid dragen. Het is de perfecte ‘everyday’ schoen die je van 's ochtends tot 's avonds aan kan. Wil jij je vrouw blijmaken, terwijl je zelf loopt op wolken? Koop dan een paar chelsea boots!

Chelsea boots voor heren

 

2. Retro sneakers

Retro sneakers are back. De toenemende aandacht voor vintage heeft ook de genegenheid tegenover retro sneakers aangewakkerd. Dat is maar goed ook, want we zijn inmiddels wel een beetje uitgekeken op die ultrahippe witte sneakers met hun dikke zolen. Je kan retro
sneakers herkennen aan de dunne zool, hun langwerpige, slanke model en aan dat de schoen een leuke kleur heeft. Het materiaal is voornamelijk leer of suède. Afgezien van dat de schoen een statement op zichzelf is, kun je deze met elke outfit combineren.


Sneaker trends voor heren
 

3. Chic cognac

Als je als man geen paar cognac schoenen in je kast hebt staan deze herfst, dan mis je echt iets. Cognac is namelijk een van de weinige kleuren die overal bij past. Lichtblauwe jeans, donkerblauwe en zwarte pantalons of een grijze jogger. Schoenen in de kleur cognac zijn
eindeloos te combineren.. De kleur straalt warmte en luxe uit. Wij snappen dus wel dat dit een van de it-kleuren van deze herfst is!

Cognac kleur is de trend winter 2023

 

4. Stoere boots

Momenteel is iedereen geobsedeerd met stoere boots. Maar afgezien van het feit dat ze trendy zijn, zijn ze ook nog eens super handig tijdens deze herfst. Ze zijn namelijk bestendig tegen alle weerselementen. Kijk jij dus ook al uit naar de strand- of boswandelingen? Met deze schoenen hoef je je geen zorgen te maken over schade en je ziet er ook nog eens stijlvol uit. Dat maakt deze schoen een echte must have!

Stoere boots is de schoenentrend voor de herfst van 2023
 

Ook al zien deze schoenen er allemaal geweldig uit, toch begrijpen wij dat het fijn is om ze even in de winkel te passen en dat kan! Twijfel je bijvoorbeeld over de maat of over of ze wel bij jou passen? Wij staan bij de Aad van den Berg winkel in Noordwijk helemaal klaar om jou te helpen.