Rehab 10th anniversary

Rehab 10th anniversary

20-02-2018
Het begon allemaal met de Kurt en nog steeds blijft Rehab met haar schoenen collectie heren en dames verbazen.

Rehab footwear limited ledgens

Rehab footwear sinds 2008

In het najaar van 2008 begon Jaco Flach het schoenemerk Rehab footwear met een uitgebreide damescollectie van ruim twintig modellen en slechts drie herenschoenen. Eén daarvan was de KURT: Een klassieke herenschoen met de kenmerkende bolle achterkant die designer Henk Brouwer afknipte van een mislukte sneaker en op de achterkant van de in de fabriek aanwezige herenschoen zette. “Dit is echt gek,” zeiden Jaco en Henk toen tegen elkaar: “Dat vinden mensen echt heel lelijk of super tof!”
 

Rehab Kurt een musthave!

Gelukkig blijkt 10 jaar later de KURT de basis te zijn van waar we nu staan en is het model Kurt nog steeds 1 van onze musthaves in elke collectie. We bieden tegenwoordig een veel uitgebreidere collectie aan dan alleen die ene “gekke” schoen. Rehab footwear maken schoenen van klassiek tot sportief, maar altijd met unieke details die Rehab schoenen stuk voor stuk een eigen karakter meegeven.

Rehab Limited legends

Met deze LIMITED LEGENDS COLLECTIE bieden we een feest van herkenning aan voor de echte Rehab fan die waarschijnlijk nog varianten van deze KURTS in zijn kast heeft staan. Voor een ander is het wellicht de eerste kennismaking met Rehab. Al met al zijn wij trots op de afgelopen 10 jaar en gaan we dit het komende jaar samen met jullie vieren.
 

Rehab footwear 10 jarig bestaan

Speciaal voor het tienjarige bestaan brengt Rehab bij de Rehab dealer in Noordwijk en omstreken Aad van den Berg Modeschoenen een revival van een aantal eerder uitgebrachte Kurt varianten terug als limited edition vanaf zaterdag 24 februari 2018 zijn deze Rehab Limited Legends van de Kurt uitsluitend in de winkels te koop. Kom naar de winkel van Aad van den Berg Shoe Fashion Hoofdstraat 50 te Noordwijk voor de Rehab limited legends tour.
 

Rehab footwear: Jaco Flach & Jeremy Westerhuis

Rehab footwear limited ledgends shoesRehab footwear limited ledgends shoes