• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Loafers voor dames, de elegante keuze voor elke dag

10-06-2022
Loafers, ook wel instappers genoemd, zijn elegante schoenen die nog een beetje je huid laten zien. Heerlijk voor het Nederlandse weer én met een frisse look!

Dames, laten we ons klaarmaken voor de zomer met een stijlvolle look! Loafers, ook wel instappers genoemd, zijn er in alle kleuren en stijlen. Ze helpen je om je casual en toch heel elegant te kleden. Ze zijn erg comfortabel omdat ze een open bovenkant hebben, waardoor je meer comfort hebt als je in deze schoenen rondloopt. Loafers geven een elegante touch aan je manier van aankleden, dus het is geen wonder dat deze schoenen voor vrouwen nooit uit de mode raken.

Loafers voor dames

Loafers voor dames hebben meestal een hak, maar er zijn ook ontwerpen met een rubberen zool en grof profiel. Dit geeft de loafer een sportieve en stoere uitstraling. Loafers hebben een eenvoudige stijl en een strakke uitstraling, waardoor ze onmisbaar zijn in je garderobe. Terwijl veel vrouwen de variant met hoge hakken hebben, kiezen nu meer vrouwen voor comfortabelere ontwerpen met rubberen zolen en een dik loopvlak voor alledaags gebruik, die afhankelijk van de gelegenheid kunnen worden gekleed in een nette outfit.

 

Loafers voor dames zijn perfect te combineren met rokken, jeans en chino's. Je kunt ze dragen met een t-shirt en skinny jeans, of met een stoer vest of blazer. Loafers zijn het meest comfortabel, dus je kunt ze de hele dag dragen zonder vermoeide voeten te krijgen. Het beste aan deze schoenen voor dames is dat je ze op verschillende manieren kunt combineren, waardoor ze een elegante keuze zijn voor elke gelegenheid.

Loafers voor dames

Dat loafers (instappers) nooit uit de mode zijn vind je als bewijs terug in het ruime assortiment van Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Gun jezelf een paar chique instappers, succes is gegarandeerd!