• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Lilian specialist in elegante laarzen

09-03-2023
Aad van den Berg Modeschoenen is dé winkel voor Lilian schoenen en laarzen in Noordwijk aan Zee. De winkel heeft een groot assortiment aan Lilian laarzen van kort tot lang en van plat tot hoog. In de overzichtelijke ruime winkel staat een prachtig assortiment van de mooiste Lilian laarzen.

Lilian laarzen

 

Aad van den Berg Modeschoenen: dé winkel voor Lilian

Aad van den Berg Modeschoenen is dé winkel voor Lilian schoenen en laarzen in Noordwijk aan Zee. De winkel heeft een groot assortiment aan Lilian laarzen van kort tot lang en van plat tot hoog. In de overzichtelijke ruime winkel staat een prachtig assortiment van de mooiste Lilian laarzen. Het ervaren team van Aad van den Berg Modeschoenen is deskundig en heeft veel kennis van de schoenen en de laatste trends. Hier kun je ook terecht voor advies over welke schoenen bij jouw outfit passen.

 

Nieuwe collectie voorjaar 2023

De nieuwe schoenencollectie voor het voorjaar van 2023 bij Aad van den Berg Modeschoenen is een collectie waar iedereen naar uitkijkt. De voorjaars collectie bestaat uit een breed scala aan dames enkellaarsjes, sneakers, instappers en korte en lange laarzen en pumps. Ook de western laarzen zijn een echte trend. De collectie is geïnspireerd op de nieuwste schoenentrends uit alle internationalen schoenenbeurzen en is speciaal ontworpen voor elegante damesschoenen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, prijsklasse en stijlen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. 

 

Kwaliteit en duurzaamheid van Lilian

Lilian schoenen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De schoenen van het schoenenmerk Lilian zijn gemaakt met de beste hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een goede pasvorm en een comfortabel gevoel met de ultiem uitstraling. De schoenen en laarzen zijn gemaakt met precisie, liefde en aandacht. De schoenen van Lilian zijn altijd stijlvol en hebben een luxueuze uitstraling.

 

Lilian bijAad van den Berg Modeschoenen

 

Aanraders van Lilian

De enkellaarsjes voor dit voorjaar is artikel 12025  en zijn daarom ook een echte aanrader. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in beige en blauw en zijn gemaakt van hoogwaardig suède. De enkellaarsjes zijn perfect voor een zakelijke look, maar ook voor een casual look. Een echte musthave!
De basics zijn de Chelsea laarsjes artikel 8146P. Deze enkellaarsjes van Lilian zijn erg populair en mogen niet in je garderobe ontbreken. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw en cognac suède. De laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède ook wek camoscio genoemd en zijn sterk en duurzaam. Deze laarsjes zijn perfect voor een chique avondlook of een casual look voor alle dag.

De lange laarzen van Lilian artikel 12135 zijn een musthave voor dit koude voorjaar. De lange laarzen zijn verkrijgbaar in beige en zwart en zijn gemaakt van hoogwaardig suède. De laarzen zijn elegant en duurzaam en zorgen voor een stijlvolle look. Natuurlijk heeft Lilian ook pumps zoals artikel 12098. Deze zijn perfect voor een feestelijke look. De pumps zijn verkrijgbaar in rood lak, zwart en beige suède. De pumps zijn stijlvol en zorgen voor een elegante uitstraling en hebben een stabiele hoge hak.

 

Conclusie over Lilian

Lilian is een toonaangevend merk met een breed assortiment aan elegante damesschoenen. De schoenen zijn gemaakt met de beste materialen en zorgen voor een goede pasvorm en een comfortabel gevoel. De schoenen van Lilian zijn elegant en stijlvol, maar ook duurzaam en stijlvol en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg Modeschoenen