• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Lilian duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden

08-01-2020
De komende 10 jaar is het klimaat één van de centrale thema’s, evenals de strijd tegen kinderarbeid en slechte werkomstandigheden. Lilian besteedde de laatste jaren veel aandacht aan deze thema's met onderstaande resultaten.

De komende 10 jaar is het klimaat één van de centrale thema’s, evenals de strijd tegen kinderarbeid en slechte werkomstandigheden. Lilian besteedde de laatste jaren veel aandacht aan deze thema's met onderstaande resultaten.
 

Duurzaamheid

Lilian werkt duurzaam en energie-neutraal. Er staan zonnepanelen op het dak van de fabriek van Lilian en wekken de eigen energie op. Daarnaast  is het beter voor het milieu om goede schoenen te kopen die lang meegaan, dan een slecht geproduceerd paar dat al snel in de vuilnisbak belandt. Iedere schoen is slijtage onderhevig, maar Lilian schoenen en laarzen zijn het waard om gerepareerd te worden om zo de levensduur te verlengen. Bij eventuele klachten repareert Lilian de schoenen in plaats ze meteen weg te gooien.
 

Lilian 100% uit Italië

De schoenen, enkellaarsjes en laarzen van Lilian wordt 100% geproduceerd in Italië met Italiaans leer, zolen, accessoires, etc. Grondstoffen en half-fabrikaten worden dus niet van en naar lage lonen landen gestuurd. Daarbij levert Lilian altijd in één keer uit aan de winkels om vele transporten tegen te gaan. Het transport belast het milieu dus minimaal.
 

Arbeidsomstandigheden bij Lilian

Het personeel van Lilian wordt goed betaald, de mensen werkzaam bij Lian kunnen goed leven van hun inkomen. De arbeidsomstandigheden in de fabriek van Lilian zijn goed, veilig en gezond. Denk aan de luchtzuivering, airconditioning en verwarming.
 

Trots op Lilian

We zijn er trots op dat Lilian deze duurzame maatregelen treffen en omgang met hun medewerkers hoog in het vaandel hebben. Zo wordt nogmaals bevestigd dat u met de artikelen van Lilian een goede en verantwoorde aankoop doet.
 

Lilian schoenen bij Aad van den Berg Modeschoenen