• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Lilian schoenen Made in Italy!

22-10-2021
Lilian is het Italiaans topmerk bij uitstek. De Lilian enkellaarsjes en knielaarzen kenmerken zich door de precisie waarmee deze laarzen gemaakt worden.

Lilian laazren

 

Lilian schoenen honderd procent Made in Italy!

Lilian is het Italiaans topmerk bij uitstek. De Lilian schoenen, pumps enkellaarsjes en knielaarzen kenmerken zich door de precisie waarmee de schoenen en laarzen gemaakt worden. De afwerking is altijd akelig perfect. Lilian schoenen maakt uitsluitend gebruik van de mooiste A kwaliteit leersoorten en materialen. Hierdoor komen de kleuren prachtig tot zijn recht. Lilian schoenen kopen doe je niet zomaar, dat is een belevenis op zich.

 

Lilian schoenen sinds 1973

De Italiaanse schoenfabriek Lilian Srl. is opgericht in 1973 door Filippo Sgariglia en zijn vrouw Lilian. Het is een kleine handwerkfabriek, gevestigd in de provincie De Marche in Italië. Het is een echt familiebedrijf want naast de ouders werken ook de kinderen en schoondochter mee. De schoenen worden voor de volle 100% in Italië gemaakt en de fabriek voert dan ook het keurmerk 100% made in Italy. De fabriek heeft met zo'n 25 medewerkers een dagproductie van rond de 250 paar. Lilian maakt een gematigd modische damescollectie voor vrouwen die waarde hechten aan pasvorm en kwaliteit. Bij de laarzen zijn er aparte modellen voor stevige en voor slanke kuiten.

 

Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

De duurzaamheid van schoenfabriek Lilian

Schoenfabriek Lilian werkt duurzaam en energie-neutraal. Er staan zonnepanelen op het dak van de fabriek van Lilian en wekken de eigen energie op. De enkellaarsjes en laarzen van Lilian worden 100% geproduceerd in Italië met Italiaans leer, zolen, accessoires, etc. Grondstoffen en half-fabrikaten worden lokaal aangekocht waardoor het transport, dus de CO2 uitstoot, zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Daarnaast  is het beter voor het milieu om goede schoenen te kopen die langer meegaan dan een slecht geproduceerd paar dat al snel in de vuilnisbak belandt. Lees ons blog Lilian en duurzaamheid.

 

Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Volare made by Lilian

Het comfortabele schoenen merk Volare is ontstaan vanwege de vraag naar enkellaarsjes en laarzen voor de bredere voet en met uitneembaar voetbed voor de mensen met een eigen aangemeten steunzool. Daarom heeft Lilian het merk Volare ontwikkeld. Met kennis en de A-kwaliteit leersoorten van Lilian ontstond er een merk waar aan de buitenkant niet te zien is door het elegante en verfijnde design dat het om uiterst comfortabele laarzen gaat. Het Italiaanse merk Volare wordt in dezelfde fabriek geproduceerd als Lilian. Net zoals Lilian worden deze schoenen alleen met de beste kwaliteit materialen gemaakt. De dames schoenen van Volare hebben geen officiële breedte maat, maar vallen wel breder dan een normale wijdte. Prachtige details op de schoenen maken de schoenen elegant. Een echte aanrader op gebied van comfortabel en elegantie.

 

Volare by Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenVolare by Lilian bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Veelzijdige Lilian collectie bij Aad van den Berg Modeschoenen

De dames enkellaarsjes en laarzen collectie van Lilian is met recht veelzijdig te noemen. Lilian is bekend om zijn elegante enkellaarsjes, elegante veterlaarsjes en knielaarzen collectie. Uiteraard zijn er weer de bijzondere enkellaarsjes op hoge hak met schitterende kleuren in prachtige leer soorten. Nieuw dit najaar bij Lilian zijn de elegante enkellaarsjes in rijke suède materialen weer helemaal terug. Naast de zwarte kleuren zijn er ook volop warme bruin kleuren en natuurlijk blauw.. Zeker de moeite waard zijn de veterlaarsjes op een elegante profiel zool. Deze veterboots lopen heerlijk comfortabel en zijn toch vrouwelijk. Maak kennis met de nieuwe najaarscollectie van Lilian bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

 

Lilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg ModeschoenenLilian bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Merken

Vergelijkbare stijlvolle laarzen merken die in ongeveer dezelfde categorie en/of doelgroep vallen als Lilian zijn o.a. Nalini, Peter Kaiser en natuurlijk Volare

Het schoenenmerk Lilian is verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen - Noordwijk - aadvandenberg.nl