• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Huub Stapel op Greve schoenen

04-12-2020
Huub Stapel staat de komende feestdagen op Greve. Wie kent Huub niet... Stapel op auto's en ...

Huub Stapel staat de komende feestdagen op Greve.

Wie kent Huub niet... Stapel op auto's, Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, Zwarte Tulp en de Slimste Mens is maar een greep uit zijn brede oeuvre. Wij hebben Huub leren kennen als een optimistische persoonlijkheid met veel interesse in Stijl en Comfort. Dus zeer goed passend bij Greve en deze unieke schoenen. Op zijn vraag wat hij tijdens de feestdagen gaat doen zei hij: "lekker thuis met het gezin, maar ik kleed mij wel chique aan, alsof ik uit eten ga".  Huub Stapel heeft ons geïnspireerd tot het thema Greve Dress up met de mooiste elegante herenschoenen, gespschoenen en de bekende Mohawk instapper. Dus dress up met Greve schoenen.

 

Huub Stapel op Greve schoenen

 

Greve dubbele gesp schoen

 

Greve sinds 1898

Het herenschoenenmerk Greve heeft zich gespecialiseerd in handgemaakte herenschoenen. Greve is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en trendy materialen. Greve bestaat sinds 1898. Ruim 122 jaar ervaring in het met de hand maken van herenschoenen.

 

Greve veterschoenen

 

Greve schoenen behoren tot de beste van de wereld!


Natuurlijk wordt bij Greve ook met machines gewerkt, zelfs zeer moderne, deels computer gestuurd. Greve-schoenen behoren tot de beste ter wereld. Al is de aanschafprijs niet gering, u geniet nog van deze schoenen, als u de prijs allang vergeten bent. U wilt toch gewoon het beste voor uw voeten: die twee voeten moeten zo gezond mogelijk hun functies blijven vervullen, uw hele leven lang. Met Greve-schoenen krijgen uw voeten die kans!