• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Harris schoenen nieuwe collectie

29-09-2023
Harris staat al sinds jaar en dag bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en oog voor detail, en dat is in deze nieuwe collectie niet anders. Lees er alles over in ons nieuwe blogartikel!

Harris bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! De nieuwe schoenencollectie voor heren van Harris is hier en brengt een overvloed aan verfijning, vakmanschap en stijl naar je garderobe. Of je nu op zoek bent naar formele schoenen voor een speciale gelegenheid of naar comfortabele en trendy sneakers voor dagelijks gebruik, Harris heeft voor elke man iets te bieden. Laten we eens dieper ingaan op de nieuwe schoenen collectie van Harris en ontdekken waarom het merk al jaren een begrip is in de wereld van herenschoenen. 

 

Kwaliteit en Vakmanschap

Harris staat al sinds jaar en dag bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en oog voor detail, en dat is in deze nieuwe collectie niet anders. Elke schoen is met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in Italië, waar de traditie van schoenmaken generaties lang wordt doorgegeven. Dit zie je terug in de hoogwaardige materialen, de nauwkeurige stiksels en de perfecte afwerking van elke schoen. Het gebruikte leer is van hoge kwaliteit en is gelooid volgens authentieke technieken. Met  het creëren van kleurnuances met behulp van wax en crèmes direct op het bovenleer krijgen de schoenen bovendien de unieke look en feel die kenmerkend is voor Harris.

 

Elegantie is wat de nieuwe schoenen collectie van Harris kenmerkt

De elegante Harris schoenen hebben een verfijnd ontwerp, laten een onberispelijk vakmanschap zien en stralen tijdloze klasse uit. Het gebruik van hoogwaardig leer en de aandacht voor detail maken deze schoenen een must-have voor elke stijlbewuste man. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse kantooroutfit wilt upgraden, de Harris schoenen voegen een vleugje sophistication toe aan elke outfit. Met een perfecte balans tussen comfort en stijl, beloven deze schoenen niet alleen een goede eerste indruk te maken, maar ook langdurige tevredenheid. Ontdek de nieuwe collectie van Harris en laat jezelf betoveren door het comfort en de elegantie.

 

nieuwe schoenencollectie van Harris

 

Diverse Stijlen voor Elke Gelegenheid

Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe schoenencollectie van Harris is de variëteit aan stijlen die worden aangeboden. Of je nu op weg bent naar kantoor, een chique diner hebt gepland of gewoon casual wilt rondhangen met vrienden, Harris heeft de juiste schoen voor jou.


Formele Schoenen 
Voor die belangrijke zakelijke bijeenkomsten of speciale gelegenheden biedt Harris een prachtige selectie formele schoenen. Kies uit klassieke oxfords, stijlvolle loafers of elegante derby's om je outfit compleet te maken en een blijvende indruk achter te laten.

Casual Schoenen
Als je op zoek bent naar comfort en stijl in één, bekijk dan zeker de nieuwe collectie schoenen van Harris. Van trendy sneakers tot chique instappers, deze schoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik en zullen je casual outfits naar een hoger niveau tillen.
 

Trendy Kleuren en Materialen

De nieuwe collectie van Harris is niet alleen veelzijdig in stijlen, maar biedt ook een scala aan trendy kleuren. Of je nu gaat voor tijdloos zwart, stijlvol bruin of gedurfde kleuren zoals marineblauw of bordeauxrood, Harris heeft het allemaal!