• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

H32-sneakers

06-02-2021
De H32 damessneakers Coco zijn gebaseerd op typische "guilty pleasures" als ijsjes en koffie smaken. Wat is jouw favoriete smaak?

H32 sneakers

 

Het H32-sneakers Coco verhaal

De damessneakers Coco zijn gebaseerd op typische "guilty pleasures" als ijsjes en koffiesmaken. De H32-sneakers collectie versterkt het gevoel van natuurlijke schoonheid en werkt positief aanstekelijk. De romige kleuren van de verschillende ijssmaken passen perfect bij de nieuwe mode. H32-sneakers maakt sneakers met de OMG binnenzool voor een ultra comfortabele pasvorm. De uitneembare zool is van memoryfoam waardoor deze zich aanpast naar iedere voet.

 

H32-sneakers H32-sneakers H32-sneakers

 

Voor welke smaak H32-sneakers ga jij?

Bij H32 spreken we niet va kleuren maar van smaken. Elke smaak staat voor een specifieke kleurcombinatie. De h32 sneaker zijn daarom ook alleen verkrijgbaar is de geautoriseerde  sneaker salons. Hou je van coffee & cream of van van Peaches of met a little touch of lemon? Of is drop meer jouw smaak kies dan voor Dropino. Scropino white of Crazy Mary misschien? Er zit altijd wel een heerlijk smaak voor je bij.

 

H32 sneakers H32-sneakers H32-sneakers

 

H32 Sneakers

De H32 sneakers is hét handelskenmerk van H32 sneakers wereldwijd.
De merknaam H32 is eenvoudig verklaarbaar: Melik Alphan – de man achter het sneakermerk – begon op 32 jarige leeftijd met het ontwerpen van sneakers. Age werd een H en de ziedaar werd de merknaam H32 geboren.

H32-sneakers maakt sneakers met de OMG binnenzool voor een ultra comfortabele pasvorm. De uitneembare zool is van memoryfoam waardoor deze zich aanpast naar iedere voet.

 

H32-sneakers