• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu
Aad van den Berg modeschoenen

Greve schoenen, het beste voor uw voeten

21-05-2022
Schoenfabrikanten van 1898 zijn er héél weinig, Greve is er echter één van. Kies voor de kwaliteitschoenen van Greve als je het beste voor je voeten wilt.

Schoenfabrikanten zijn van alle tijden maar vanuit 1898 zijn er héél weinig. Greve bestaat echter sinds 1898 en is opgericht door Hermanus Greve. Inmiddels staat het ambachtelijke familiebedrijf uit Waalwijk onder leiding van de vierde generatie.


Greve schoenen
 

Het schoenenmerk Greve heeft een uitgebreid assortiment en is gespecialiseerd in herenschoenen. Deze worden echter handgemaakt welteverstaan. Naast de herenschoenen produceert Greve ook riemen en tassen. In alles staat bij Greve kwaliteit bovenaan en kiest het voor de traditionele ambacht om haar producten met de hand te maken. Dat zie je ook terug in de  collecties schoenen, riemen en tassen.
 

Handgemaakte herenschoenen

De schoenen van Greve staan voor design, comfort en vakmanschap. Met oog voor detail en door intensief handwerk worden perfect passende en duurzame schoenen vervaardigd met een oogstrelende uitstraling. 
 

Natuurlijk wordt ook bij Greve met machines gewerkt, daar ontkomt zelfs Greve niet aan. De machines zijn zeer modern en deels computer gestuurd. De combinatie van handwerk en machine zorgt voor schoenen die behoren tot de beste ter wereld. Al is de aanschafprijs niet gering, je geniet nog van je schoenen als je de prijs allang vergeten bent! 
 

De kwaliteit van de schoenen zorgen voor een ultiem comfort waar je voeten echt blij én gezond van worden. Het is ook niet voor niets dat eigenaren van Greve schoenen bij de keuze voor hun volgende schoenen bijna altijd weer met een nieuw paar Greve schoenen naar huis gaan.


greve herenschoenen kleuren
 

De Greve collectie

De collectie Greve herenschoenen bestaat uit veterschoenen, instapschoenen, gespschoenen en (chelsea) boots. Kleuren als zwart, grijs, bruin, blauw, beige en bordeaux voeren de boventoon in de  schoenencollectie voor heren. De collectie is uitgebalanceerd met een schoen voor bijna iedereen. 
 

Met modieuze kleuren en kwaliteitsmaterialen van kalfsleer en suède zorgt Greve dat haar schoenen populair blijven bij heren die op zoek zijn naar het beste voor hun voeten. 

 

Greve Podium sneakers