• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Geniet van de Duin en Bollen Vierdaagse 2023

09-10-2023
Lees alles over de Duin- en Bollen Vierdaagse. Deze start a.s. donderdag In Hillegom en eindigt zondag 15 oktober in Noordwijk.


De 2e Duin en Bollen Vierdaagse komt er weer aan! Van 12 t/m 15 oktober 2023 wordt er vier dagen gelopen in de bollenstreek en kan je kiezen uit vijf afstanden: 5,15,20,30 of 40 kilometer. A.s. donderdag wordt er gestart in Hillegom, vrijdag in Lisse en zaterdag en zondag wordt er gestart en gefinisht in Noordwijk.

Bij de Duin en Bollen Vierdaagse gaat het om het genieten van onze prachtige omgeving en natuurlijk van elkaar. Deelnemen is, net als bij de Olympische Spelen, natuurlijk belangrijker dan winnen maar behaal je de afstand waar jij je voor inschrijft dan ligt er een schitterende medaille voor je klaar!


Geniet van wandelen begint met goede schoenen

Genieten van wandelen kan je doen op verschillende soorten schoenen. Ben je een fervente hardloper dan trek je vast je hardloopschoenen aan. Loop je iets rustiger en ben je echt een wandelaar dan heb je vast specifieke wandelschoenen. Ben je niet echt een loper of wandelaar maar vind je het gewoon enorm leuk om mee te doen aan de vierdaagse kies dan voor je meest comfortabelste schoenen die je in je kast hebt staan.

Zijn jouw comfortabele schoenen aan vervanging toe kom dan even langs in onze winkel in de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee of kijk alvast even op de webshop aadvandenberg.nl. Dames kijk even naar de collecties van DLSport, Floris van Bommel, Hassia of Gabor. Heren kijk even naar de schoenen van Greve, Panama Jack en Floris van Bommel.

Wat wij alle deelnemers van de Duin en Bollen Vierdaagse sowieso aanraden zijn goede zooltjes voor in je schoenen. Pedag is de fabrikant bij uitstek die wij je aanraden bij het voorkomen van vermoeide voeten en waarmee we zeker weten dat je een heerlijke bollen vierdaagse loopt.

 

Goede zooltjes voorkomen vermoeide voeten

Wie de zooltjes van Pedag ooit heeft gedragen is overtuigd en zal ze je zeker aanraden. De inlegzooltjes van Pedag. Ze zijn uitstekend vanwege hun hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ze bieden optimaal comfort en ondersteuning voor de voeten, verminderen vermoeidheid en bevorderen jouw voetgezondheid. Pedag-zooltjes zijn aanpasbaar aan verschillende voetvormen en -behoeften, en ze zijn ontworpen om zowel bestaande problemen te verlichten als toekomstige klachten te voorkomen. 

Bij Aad van den Berg Modeschoenen hebben we een compleet Pedag assortiment inlegzooltjes in ons assortiment. Twee inlegzooltjes willen we voor de wandelvierdaagse even onder het voetlicht brengen: de Viva outdoor en de Worker. 

De Viva Outdoor is ideaal voor buitenactiviteiten. Het voorkomt vermoeidheidsverschijnselen. Of je nu wandelschoenen, rubberen laarzen of sneakers draagt, de materiaalcombinatie van de zool zorgt voor een aangenaam schoenklimaat. Het stabiliseert en dempt elke stap, ondersteunt de voetboog en is ademend en absorberend.

De Worker van Pedag is een comfortabele inlegzool met een slijtvast loopvlak, zeer geschikt voor in outdoor-, wandel- en werkschoenen. De zool is gemaakt van schokabsorberend materiaal voor het ontlasten van de voorvoet en hiel. Het absorbeert geuren door de actieve koolstoffilter en ontlast en ontspant de voeten door het anatomisch gevormde voetbed met hielkussen, spreidvoet pelotte en gelengsteun.

Heb je vragen over schoenen of zooltjes? Neem dan even contact met ons en op of kom langs in onze winkel in Noordwijk aan Zee.


Alvast heel veel plezier tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse!
Team Aad van den Berg Modeschoenen