• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

DLSport comfortabele sneakers

17-03-2021
DLSport gespecialiseerd in het maken van vrouwelijke sneakers met veelal een uitneembaar voetbed met als voornaamste eigenschappen: vrouwelijkheid, elegantie en actuele trends

DLSport comfortabele sneakers

 

TIP TAP SRL werd in 1974 opgericht in Monte San Pietrangeli, een kleine stad in de fraaie regio Marche. In hetzelfde jaar vond in Duitsland het WK voetbal plaats; symbool van het spel waren de twee mascottes genaamd Tip & Tap.

 

DLS embleem DLS ringen DLS veters


In het begin produceerde TIP TAP SRL zowel kinderschoenen als damesschoenen, maar vanaf 1982 besloot het zich te concentreren op damesschoenen. In de afgelopen 20 jaar specialiseerde het bedrijf zich via het merk DLSport in vrijetijdsschoenen, in het bijzonder sneakers.


DLSport-schoenen zijn jong en comfortabel, gemaakt van zachte en modieuze materialen. TIP TAP SRL produceert schoeisel met sleehakken aan de binnenkant met verschillende hoogtes, waarbij elke schoen een uitneembare binnenzool heeft. Dankzij een bepaalde fabricage zijn de schoenen flexibel en comfortabel. DLSport-producten worden volledig geproduceerd in Italië, de hele productie vindt plaats in het gebied van Fermo, waar het bedrijf is ontstaan en nog steeds werkt.

 

  DLS ontwerp DLS ontwerp 2 DLS ontwerp 3

 

DLSport sneaker wereld beroemd


DLSport wordt wereldwijd verkocht waarbij Europa, Japan, Canada, Australië en Rusland de belangrijkste markten zijn. Recentelijk is DLSport ook zijn activiteiten op de Amerikaanse markt begonnen.
U kunt een uitgebreide collectie van het merk DLSport vinden bij Aad van den Berg Modeschoenen in de winkel in Noordwijk en op de webshop aadvandenberg.nl/DLSport
 

 DLS fabricage  DLS finish

 

DL-sport sneakers veelal met uitneembaar voetbed!

 

DLSport, afgekort van D. Lussill is de laatste 20 jaar gespecialiseerd in het maken van vrouwelijke sneakers met veelal een uitneembaar voetbed met als voornaamste eigenschappen: vrouwelijkheid, elegantie, met gebruik van actuele trends en bovenal comfortabel door de soepele maakwijze. DLSport sneakers zijn er voor vrouwen.

 

DLS sneaker