• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

De zomer van Tommy Hilfiger combineert mode en functionaliteit

03-06-2022
Heb je de collectie zomerschoenen van Tommy Hilfiger al gezien? Voor zowel dames als heren vind je elegante en stijlvolle schoenen die een chique draai geven aan elke outfit.

Heb je de collectie zomerschoenen van Tommy Hilfiger al gezien? De nieuwe collectie damesschoenen bevat de nieuwste platte schoenen voor elegantie, en stijlvolle casual sneakers en voor formelere gelegenheden of leuke avondjes uit. Het brede assortiment zorgt ervoor dat je iets vindt dat bij jouw stijl past. Zoals je van Tommy Hilfiger gewend bent zijn de damesschoenen gemaakt van kwaliteitsleer en bevat de collectie ook loafers die een chique draai geven aan elke outfit.

 

Ga voor een paar veelzijdige instappers of sandalen van Tommy Hilfiger voor een relaxte, maar sportieve uitstraling. Deze zijn geschikt om een smart casual outfit op te leuken of te combineren met een denim jeans en je favoriete zomerjurk. Wat de gelegenheid ook is, met de damesschoenen van Tommy Hilfiger ben je altijd stijlvol.  

 

Zomerschoenen voor heren

Wat de herencollectie betreft zien we dat Tommy Hilfiger mode combineert met functionaliteit. Onze iconische instappers en lage veterschoenen kun je combineren met een casual broek en een modieus poloshirt of een korte broek voor naar het strand, de bar of gewoon voor een wandeling. Geef een stijlvol tintje aan je outfit met onze stijlvolle instappers.

Laat je avontuurlijke kant zien met ons aanbod aan herensneakers die je kunt combineren met je favoriete jeans en slim-fit T-shirt. Als je op zoek bent naar nieuwe schoenen, hebben de casual herenschoenen van Tommy Hilfiger zeker iets voor je in petto. Ontdek de herenstijlen van Tommy Hilfiger, van sneakers en platte schoenen tot instappers en sandalen. Zo ga jij met de Tommy Hilfiger schoenencollectie voor heren het nieuwe seizoen in stijl gekleed.