• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Bezoek Mjus shoes Italia 27-4-2017 (1/4)

Bezoek Mjus shoes Italia 27-4-2017 (1/4)

08-05-2017
Bezoek aan schoenenfabriek Olip Italia waar de top schoenenmerken Mjus en AS98 worden bedacht, ontworpen en de eerste prototypen worden vervaardigd.

Olip Italia Mjus Colà di Lazise

 

Op een bewolkte dag in mei reden we ten oosten van het Lago di Garda door het Italiaanse landschap de via Confine in naar het fabriekscomplex van Olip Italia waar de oorsprong ligt van Mjus en A.S.98. Het bedrijf werd opgericht in 1972 in Colà di Lazise in de buurt van het Gardameer in Italië. Hier hebben we een afspraak met Marc Teunissen (creatief directeur) die ons in kijkje laat nemen in de keuken van Olip Italia waar de schoenmerken Mjus en A.S.98 tot stand komen.

 

 

Hartelijk ontvangst bij Olip Italia van de merken Mjus en A.S.98

 

We werden hartelijk ontvangen door Marc Teunissen in de ontvangsthal voor de fabriek. Marc komt uit een familie van schoenontwerpers die al drie generaties teruggaat. Marc creëerde zijn eerste collectie op 18 jarige leeftijd en is sindsdien niet meer opgehouden. In de ontvangsthal stonden de laatste trends van de merken Mjus en A.S.98 ten toon gesteld. Olip Italia is de schoenfabriek waar de merken Mjus shoes en A.S.98 schoenen ontworpen worden en de eerste prototypen ook wel monsters genaamd worden geproduceerd.

 

 

Kijkje op de ontwerp afdeling van Mjus shoes

 

Aangekomen op de ontwerp afdeling stelde Marc ons voor aan het team ontwerpers die druk bezig waren aan de nieuwste collecties voor voorjaar / zomer 2018. Mjus shoes is sinds vele jaren een vaste pijler in de collecties van Aad van den Berg Modeschoenen en zeer gewaardeerd door de klanten. Een grote wand met allerlei schetsen en ideeën, waar we uiteraard geen foto's van mochten nemen. Een van de ontwerpers tekende op de leest op aanwijzingen van de andere ontwerpers. Een hecht team die de collecties voor Mjus en A.S.98 creëren en uitwerken. De kraamkamer van het creatieve proces van het ontwerp van de Mjus schoenen, sneakers, enkellaarsjes, veterlaarsjes en tassen.

 

      

Mjus schoenen collectie is verkrijgbaar bij Aad van en Berg Modeschoenen in Noordwijk

voor de actuele Mjus shoes collectie klik hier

lees verder ->