• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Ben Saunders van zijn tas beroofd

19-05-2012
Ben Saunders  van zijn tas beroofd met inhoud een special item donderdag 17 mei 2012 meldde het TV programma Hart van Nederland Shownieuws van SBS6 dat de tas van Ben Saunders met daarin een special item is gestolen.

Ben Saunders van zijn tas beroofd met inhoud een special item

donderdag 17 mei 2012 meldde het TV programma Hart van Nederland Shownieuws van SBS6 dat de tas van Ben Saunders met daarin een special item is gestolen. Het nieuws verspreidde zich afgelopen week als een lopend vuurtje. Verschillende media berichtten over de gestolen tas met de inhoud van een laptop, wat kleren, een horloge en iets heel speciaals. Maar wat zat er in de tas dat zo speciaal was?

 

Ben Saunders RocknRolla

Het special item zijn de nieuwste RochnRolla schoenen die Ben Saunders samen met Rehab Footwear heeft ontworpen. Ben Saunders is vast beraden om de tas teug te krijgen en zet een actie op om deze tas terug te krijgen. Hij post de volgende film op allerlei social media bekijk de film what happend before en Outcome

 

Ben Saunders Rock Rehab

 

Ben Saunders pr-stunt

Natuurlijk is Ben Saunders niet echt bestolen. Het is een slimme pr-stunt voor zijn nieuwe model dat hij in samenwerking met Rehab Footwear heeft ontworpen genaamd de RocknRolla. Deze limited edition is te bestellen bij Aad van den Berg Modeschoenen.  Ben vermelde is zijn film dat de eerste die de schoenen in de winkel komt kopen hem gratis mee krijgt. Het eerste exemplaar is uitgerijkt in de winkel van Aad van den Berg Modeschoenen aan de Hoofdstraat 50 te Noordwijk.

Ben Saunders en Rehab footwear

 

Rehab RocknRolla schoenen

Ben Saunders werd op deze manier in de gelegenheid gesteld zijn eigen tas op te sporen en aandacht te genereren voor de “gestolen” schoenen. De RocknRolla is ontworpen omdat het succesvolle team het tijd vond voor een “coole” schoen voor onder je smoking die je ook nog eens gemakkelijk aantrekt. De RocknRolla schoenen zijn verkrijgbaar in de uitvoering zwart/wit, bruin/camel en gry/blue. De RocknRolla sophisticated Shoes liggen nu in de winkels van Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk en is online te bestellen bij www.aadvandenberg.nl