• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Automocs, ideale schoenen voor het autorijden

21-07-2023
Je gaat op stap en wilt er stijlvol uitzien, maar je moet nog twee uur rijden voordat je de eindbestemming hebt bereikt. Ik hoor je al denken ..

Je gaat op stap en wilt er stijlvol uitzien, maar je moet nog twee uur rijden voordat je de eindbestemming hebt bereikt. Ik hoor je al denken: dat worden vermoeide voeten, want die populaire sneakers met platformzolen zijn niet altijd even comfortabel als je lang achter het stuur moet zitten. Maar geen zorgen, want Aad van den Berg Modeschoenen heeft de ultieme car shoe voor jou, namelijk de automocs!

 

automocs, de ideale autoschoenen


Wat is een automoc precies?

De automoc is simpelweg een mocassin die speciaal is ontworpen voor het autorijden. Wat deze zacht lederen schoenen bijzonder maakt, is dat zij een flexibele zool met rubberen noppen hebben die aan de achterkant over de hiel loopt. Hierdoor heeft de drager een verhoogde gevoeligheid en daarmee controle over het gaspedaal en de remmen. Kortom, de automoc biedt extra grip en comfort die de trip niet alleen aangenamer maar ook veiliger maken. 

 

De populaire mocassin als autoschoenen?

Een gezellig diner, een bruiloft, een dagje strand met het gezin, voor elke gelegenheid een andere schoen, toch? Dit zou je misschien denken, echter is de mocassin het antwoord. De mocassin heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modieuze vrijetijdsschoen. Het zijn loafers, die worden gemaakt van zacht leer, nubuck of suède. Ze bedekken de gehele voet en reiken gewoonlijk tot aan de enkel. Specialisten zijn Sioux, van Bommel en Joss.

Kortom, naast het feit dat mocassins stylish, van goede kwaliteit zijn en bij elke gelegenheid passen, zijn ze ook nog eens heel licht. Super fijn voor het autorijden dus. 

De veelzijdige mocassin met een speciale zool met grip, dat is de automoc! De automocs zijn de perfecte autoschoenen waarmee je met nog meer plezier zult autorijden. Altijd en overal comfortabel te dragen en er tegelijkertijd goed uit zien. Dus voor alle mannen met een druk leven, geloof ons: dit is de beste investering die je kan maken. Deze schoenen zijn ideaal voor een drukke dag on the road!