• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Ambitious schoenen: Vooruitstrevend en innovatief

02-05-2023
Ambitieus, vooruitstrevend en innovatief: Ambitious schoenen. Met Ambitious schoenen sta je garant voor stijl en kwaliteit. Het Portugees familiebedrijf is ruim 25 jaar geleden opgericht en staat voor kwaliteit. Het merk ontwikkelt zich continu door innovatieve technologieën en trends, en heeft een duidelijke missie en visie. In dit blog lees je alles over het Portugese schoenenmerk.

Ambtious

Ambitieus, vooruitstrevend en innovatief: Ambitious schoenen

Met Ambitious schoenen sta je garant voor stijl en kwaliteit. Het Portugees familiebedrijf is ruim 25 jaar geleden opgericht en staat voor kwaliteit. Het merk ontwikkelt zich continu door innovatieve technologieën en trends, en heeft een duidelijke missie en visie. In dit blog lees je alles over het Portugese schoenenmerk.

 

Geschiedenis Ambitious

Ambitious is in 2008 opgericht uit een familiebedrijf en staat voor kwaliteit, traditie en uitmuntende productie. Met de modernste technologieën en trends maken ze bij Ambitious unieke schoenen van hoge waarde. De productiefaciliteiten bevinden zich in Guimarães, Portugal, waardoor Ambitious flexibeler is bij het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen en meer controle krijgt over het gehele productieproces.

 

Ambitious

Missie en Visie Ambtious

Het merk Ambitious wil een gedifferentieerd merk creëren in de schoenensector door de samensmelting van hedendaags design en traditie. Zij willen een maatstaf zijn voor milieu- en sociale verantwoordelijkheid. Ook willen ze een speler worden op internationaal niveau, erkend voor hun transparantie, innovatie, verantwoord ontwerp en de kwaliteit van hun producten van Ambitious-brand.

 

AmbitiousAmbitious

Waarden Ambitious

Ambitious schoenen gelooft dat er grenzen zijn om te worden doorbroken en ze staan voor comfort en stijl, ongeacht de gelegenheid of gebruiksmoment. De producten worden voor 100% in Portugal gemaakt en kenmerken zich door hun unieke ontwerpen, gerecyclede, recyclebare, ademende en antibacteriële materialen, lederen afwerking en uniek ontworpen zolen en inlegzolen.

Het merk is trots op hun producten die voorzien in comfort en stijl. Ze maken deel uit van de Ambitious-familie, waar hun missie, visie en waarden het fundament vormen voor hun schoenen. Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor de dagelijkse basics of een stijlvolle schoen voor speciale gelegenheden, Ambitious heeft je altijd iets te bieden. Het merk Ambitious is verkrijgbaar bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee.

 

 

Ambtious people