• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Johan Cruyff bijzondere ontmoeting Time to get dresed
03-06-2012
AMSTERDAM Donderdag 31 mei 2012. Na ontvangst van onze personal invitation vertrokken wij naar Amsterdam om de introductie bij te wonen van de eerste presentatie van de kleding lijn van Johan Cruijff. The Cruyff clothing launching.
Lees verder
Ben Saunders van zijn tas beroofd
19-05-2012
Ben Saunders  van zijn tas beroofd met inhoud een special item donderdag 17 mei 2012 meldde het TV programma Hart van Nederland Shownieuws van SBS6 dat de tas van Ben Saunders met daarin een special item is gestolen.
Lees verder
Ondernemen! MKB Nederland maart 2012
11-03-2012
Ondernemen! MKB Nederand - interview met Maarten van den Berg klaar voor internet. Internetaanbieders zitten schoenverkopers op de hielen. Maarten van den Berg in Noordwijk aan zee zag de ontwikkeling aankomen en opende een webwinkel ......
Lees verder