• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
Prijs
Sendra Ceintuurs riemen

Sendra Ceintuurs riemen

18 artikelen
  • 47
Wis alle filters

Sendra western laarzen sinds 1913

In het jaar 1913 keerde de Spaanse leerlooierszoon Andres Sendra vanuit Amerika terug naar Spanje. In de Verenigde Staten was hij geïnspireerd door de vele Amerikaanse cowboylaarzen die hij gezien had, besloot hij thuis in Spanje om zelf stoere laarzen te gaan ontwerpen. Zo ontstond het Spaanse laarzenmerk Sendra. De boots bleven niet ongemerkt door de Amerikanen. In de jaren ’50 kwamen zij speciaal naar Spanje voor de betaalbare en zeer hoog kwalitatieve Sendra laarzen.

Sendra cowboy laarzen

Sendra boots is tegenwoordig een gerenommeerd hip laarzenmerk. Bijzonder aan dit label is dat alle cowboylaarzen gemaakt zijn volgens de ‘Goodyear Welt’-procedure, zodat de laarzen zich volledig aanpassen aan de voet en dat zorgt voor een hoog draagcomfort. De laarzen ondergaan dan ook wel 250 handelingen voordat ze klaar zijn, waarvan negentig procent met de hand wordt gedaan. Het zijn dus boots van een zeer hoge kwaliteiten ook het uiterlijk van de laarzen laat niet te wensen over. Deze stoere en kleurrijke westernboots zijn voorzien van diverse subtiele accenten, waardoor het lijkt of u weer in het Amerika rondloopt begin vorige eeuw! Voor de echte westernlook koopt u dus de originele Sendra boots.

Merken

Vergelijkbare western merken die in ongeveer dezelfde categorie en/of doelgroep vallen als Sendra zijn o.a. Metisse, Red-Rag

Het merk Sendra is verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen - Noordwijk - aadvandenberg.nl