• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Afdeling
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
Prijs

Ortiz and Reed Instappers

6 artikelen
 

Ortiz and Reed

Ortiz and Reed handgemaakt in Spanje

Ortiz and Reed schoenen worden compleet met de hand vervaardigd in Spanje. Het merk is gevestigd in het midden van Andalusie, ongeveer een uur rijden van Cordoba. De schoenen en riemen worden vervaardigd van de mooiste en meest soepele suedes, eerste klas zolen en een uitstekende afwerking. Suede en leer zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren. Ortiz and Reed biedt zowel mooie dress schoenen als een leuke en actuele casual schoen en altijd met de mogelijkheid van een bijpassende riem!

Ortiz and Reed sinds 1969

Ortiz and Reed bestaat sinds 1969 en onderscheid zich door kwaliteit, afwerking en pasvorm. Het productiebedrijf is klein (6 tot 10 productiemedewerkers) en staat daarmee garant voor een hoge mate van flexibiliteit en een uitstekend niveau van afwerking. Uw Ortiz and Reed schoenen worden per paar aan een strikte kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze bij uw dealer Aad van den Berg schoenen worden aangeboden. Ortiz and Reed werkt alleen met de beste schoenspeciaalzaken en modewinkels en is te koop in Noordwijk, Nederland, Belgie, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Mexico en Spanje. 

Ortiz and Reed onderhoud

Ortizand Reed schoenen en riemen worden met (kalf)leer gevoerd. Uw Ortiz and Reed schoen gaat bij normaal gebruik lang mee maar geniet er wel van om goed te worden onderhouden. Leren schoenen kunt u het beste dagelijks poetsen met een natuurlijke was. Suede schoenen kunnen het best gereinigd te worden door ze boven stoom te houden. De stoom neemt dan de meeste vuildeeltjes mee en trekt de pool van de suède weer omhoog. Uiteraard kunt u ze ook impregneren. Uw dealer Aad van den Berg schoenen beschikt over de juiste onderhoudsmiddelen van Collonil.
Ortiz and Reed Shoes and Belts dankt u bij voorbaat voor uw aankoop bij Aad van den Berg schoenen en wenst u veel plezier met deze ambachtelijk vervaardigde schoenen uit het mooie Andalusie!