• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Vacature schoenwinkel Aad van den Berg Modeschoenen

27-05-2024
Vacature Alert: Word jij onze nieuwe collega?  Ben jij klaar om mensen blij te maken? Bij Aad van den Berg Modeschoenen draait alles om blije gasten! Wij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 122 jaar en een prachtige schoenenwinkel in het hart van Noordwijk aan Zee. Onze webshop aadvandenberg.nl is de perfecte aanvulling op onze fysieke winkel. Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega met een passie voor schoenen. Wil jij deel uitmaken van ons betrokken, gastvrije en kwaliteitsgerichte team? Lees dan snel verder! 

VAcature

 

Vacature Alert: Word jij onze nieuwe collega? 

 Ben jij klaar om mensen blij te maken? Bij Aad van den Berg Modeschoenen draait alles om blije gasten! Wij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 122 jaar en een prachtige schoenenwinkel in het hart van Noordwijk aan Zee. Onze webshop aadvandenberg.nl is de perfecte aanvulling op onze fysieke winkel. Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega met een passie voor schoenen. Wil jij deel uitmaken van ons betrokken, gastvrije en kwaliteitsgerichte team? Lees dan snel verder! 

 

 Wat ga je doen? 

  • Klanten blij maken met passend advies en geweldige service 

  • Actief meedraaien in ons verkoopteam 

  • Oplossingsgericht werken met een glimlach 

  • Onze gasten een unieke winkelervaring bieden 

 

Wie zijn wij? 

Aad van den Berg Modeschoenen is een familiebedrijf met een schitterende winkel in het toeristische hart van Noordwijk aan Zee en een uitgebreide webshop. Wij bieden een ruime collectie dames- en herenschoenen, tassen en accessoires van topmerken. Vakmanschap, eigenzinnigheid en aandacht voor detail staan bij ons centraal. 

 

Klaar voor deze uitdaging? 

Kom langs in onze winkel of stuur een berichtje naar contact. We kijken uit naar jouw reactie!