• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Unieke kleurrijke damesschoenen in teken van het bloemencorso 2023

21-04-2023
Ben je op zoek naar kleurrijke dames instappers? Kijk dan eens naar de unieke instappers van Festival op Flowers, ontwikkeld in het teken van het bloemencorso.

Op zaterdag 22 april is het weer zover, de start van het bloemencorso 2023 in Noordwijk. Ter gelegenheid hiervan is er een unieke schoenenlijn “bloemen op schoenen”, op de markt gebracht door Alexandra Dik.


 

Bloemen op schoenen

In onze winkel vind je deze speciale collectie van Festival of Flowers met bloemen op dames instappers, sokken en tassen in prachtige kleuren. We hebben een ruime keuze aan schoenen, sokken en tassen zodat je altijd iets vindt wat bij je past.
 

Bloemencorso Bollenstreek 2023: een geurig en kleurig spektakel

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is een van de meest bekende evenementen in Nederland. De 76e editie van dit geurige en kleurige spektakel start in Noordwijk en wordt gedurende een week door meer dan een miljoen mensen gevierd. Het hoogtepunt is corsozaterdag, wanneer de bonte praalwagens en luxe wagens, die rijkelijk met bloemen versierd zijn, hun 42 kilometer lange tocht richting Haarlem afleggen. Het Bloemencorso is een belevenis voor alle zintuigen van de bezoekers, die van heinde en verre komen. Vrolijke muziek en spannend entertainment maken het geheel compleet.
 

Nieuwe locatie start Bloemencorso

Het Bloemencorso zal worden opgesteld op de Koningin Wilhelmina Boulevard, waarna ter hoogte van het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk aan het Picképlein om 9.15 uur het startsein zal worden gegeven voor het 76e Bloemencorso van de Bollenstreek.

 

De Mooiste File van Nederland 2023: een kleurrijke attractie

Ook dit jaar zal de 26e editie van De Mooiste File van Nederland plaatsvinden aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Gedurende het hele weekend zullen er circa 30 personenauto's en drie praalwagens in de 'file' staan. Het is een kleurrijke attractie die je niet wilt missen als je in de buurt bent.

bloemen op schoenen