• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu
Stijlvolle en sportief Giorgio 1958 schoenen

Stijlvolle en sportief Giorgio 1958 schoenen

09-06-2020
Mannen die Giorgio 1958 schoenen kopen staan midden in het leven. De Giorgio-man kleedt zich goed en weet wat hij wil en waar hij voor staat. Hij houdt van het goede leven. Zijn stijl is stijlvol sportief en dat geldt dus ook voor zijn schoenen. Bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk

Stijlvolle en sportief Giorgio 1958 schoenen kopen

Mannen die Giorgio 1958 schoenen kopen staan midden in het leven. De Giorgio-man kleedt zich goed en weet wat hij wil en waar hij voor staat. Hij houdt van het goede leven. Zijn stijl is stijlvol sportief en dat geldt dus ook voor zijn schoenen. Bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk zijn we er trots op dit mooie merk. De schoenen zijn handgemaakt en ontworpen met het oog op de wensen van de West-Europese man. De stijl en uitstraling van het merk worden onderstreept door de bijzondere poetstechnieken die Giorgio 1958 gebruik. Wie Giorgio 1958 schoenen wil kopen doet dat bij ons in de schoenenwinkel of online.

 

Giorgio 1958 mannen

 

Giorgio 1958 herenschoenen, perfecte kleuren

Giorgio 1958 herenschoenen beperken zich niet tot de standaardkleuren zwart en bruin. Ook grijs, lichtblauw, donkerblauw en zelfs rood behoren tot de mogelijkheden voor de man die zich graag op Giorgio 1958 herenschoenen voortbeweegt. De schoenen verraden iets van een nonchalante levenshouding, zonder hun stijl en klasse te verloochenen. Laten we het een mediterrane jolie-de-vivre noemen. De mannen die Giorgio 1958 schoenen kopen zijn niet bang zich te laten zien. Of het nu in Nice, Parijs, Florence of Milaan is of thuis in Nederland, de Giorgio-man is trots op wie hij is en waar hij voor staat.

 

 

Ambachtelijke gemaakte Giorgio 1958 schoenen kopen

Met een combinatie van klassieke verfijning en stijlvolle sportiviteit, laten de mannen die Giorgio 1958 kopen zien wie ze zijn. Elegantie, klasse en een goede pasvorm zijn sleutelwoorden. Een schoen van Giorgio 1958 wordt ambachtelijke gemaakt van hoogwaardige materialen. De kwaliteit is te zien, te voelen en te ruiken, de modellering is subliem en iedere klassieke schoenmaker wordt weemoedig bij het bekijken van de prachtige leesten. Giorgio 1958 schoenen vertegenwoordigen zeldzame klasse.

 

Giorgio leest Giorgio handfinish

 

Giorgio 1958  herenschoenen

Giorgio 1958 herenschoenen worden al sinds de vorige eeuw handgemaakt. Plaats van handeling was het dorpje Falerone in Italië. De combinatie van de invloed van de input van het Nederlands draagcomfort en finesse en het altijd stijlvolle Italiaanse design maken het merk populair bij Nederlandse mannen. De schoenen zijn hand gestikt en hebben een fraaie belijning. De klasse druipt er vanaf en Aad van den Berg Modeschoenen verkoopt het merk dan ook graag. Giorgio 1958 herenschoenen, voor wie zich wil onderscheiden met pure stijl.

Probeer ze bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk