• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Schoenen trends dames herfst/winter 2022

02-09-2022
Welke damesschoenen bepalen de mode in het najaar van 2022? Wat zagen we op de catwalks? We zetten de trends voor je op een rij.

De zomer komt alweer tot een einde en je weet wat dat betekent… de nieuwe herfstcollectie ligt in de winkel! Ondanks dat wij het warme weer gaan missen, zijn er wel veel leuke dingen om naar uit te kijken: van uitwaaien op het strand tot een magische wandeling door het bos. En wat kan je daar nou beter bij helpen dan een hip paar schoenen voor de herfst.

Wij hebben daarom voor je 6 schoenentrends voor de herfst in 2022 op een rijtje gezet.   


“Western boots”

Voor de fans van afgelopen seizoen, niet getreurd! De western laars blijft helemaal hip. Hij is niet alleen speels, maar daarnaast ook makkelijk te combineren. Ze kunnen een statement vormen en jouw outfit echt een unieke draai geven. Maar daarbij worden ze ook in een meer klassieke uitvoering aangeboden.
 


“Chunky zolen”

Platform zolen zien wij nu al een aantal seizoenen terug op de catwalk. Ze lopen fijn en zien er gaaf uit. Maar de platform zolen zien we deze keer niet alleen terug op sneakers, maar ook bij loafers en laarzen. Dus als je op zoek bent naar een kleine groeispurt, is dit een perfecte optie voor jou!



 

“Classic loafers”

Met de klassieke loafers zit je nooit fout. Van deze schoenen zal je jarenlang plezier hebben. Deze schoen is niet seizoensgebonden, je kan deze op een zwoele zomeravond dragen, op een drukke werkdag en natuurlijk ook naar een chic feest. Deze schoen valt altijd en overal te dragen wat het een echte investering maakt.

 


“Knee high boots”

Hoge laarzen zijn een musthave voor deze herfst en winter. In leer of suede, met hak of zonder hak, net onder de knie of er net boven, alle uitvoeringen zal je veel terug zien dit seizoen. Hoge laarzen zijn zowel leuk te combineren bij een rok of jurk, als bij een stoere jeans. 


 

“Sporty sneakers”

Sportieve sneakers draaien eigenlijk om 2 dingen: comfort en stijl. Dit is de perfecte combinatie voor elke schoen. Iedereen wilt zich comfortabel voelen tijdens het lopen maar er toch hip uitzien. En met deze sneakers kan dat! Ze geven je een boost en je kan er dagenlang op lopen. Ze zijn casual maar toch elegant. Een betere alledaagse schoen is er niet.

 


“Metallic statement”

Deze herfst zijn ontwerpers niet bang om de aandacht te trekken. De grauwe herfst wordt namelijk in het zonnetje gezet met deze aandachtstrekkers. Metallic is dan ook “the way to go” als u graag een kleurrijke, hippe schoen zoekt voor deze herfst! Echter kan een metallic pump ook een chic accent aan uw outfit toevoegen. Er zijn genoeg opties voor iedereen!