• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu
Schoenen kopen rondom Leiden

Schoenen kopen rondom Leiden

01-07-2020
Mooie schoenen kopen in de regio Leiden Het is altijd een feestje om schoenen te kopen in de regio Leiden. De stad is gezellig en shoppen is leuk met de badplaats Noordwijk op steenworp afstand.

Schoenen kopen rondom Leiden

JUli 2020

Mooie schoenen kopen in de regio Leiden

Het is altijd een feestje om schoenen te kopen in de regio Leiden. De stad is gezellig en shoppen is leuk met de badplaats Noordwijk op steenworp afstand. Maar ook voor wie online wil slagen is bij Aad van den Berg Modeschoenen op het goede adres. De Zuid-Hollandse schoenenspecialist heeft een grote collectie modieuze schoenen met een perfecte pasvorm. U kunt dan denken aan merken als DL-Sport, Hassia, Lilian, Giorgio, Blackstone shoes, Floris van Bommel, Magnanni, Copenhagen en nog veel meer – klik hier voor de volledige merkenlijst. Wie op schoenen van Aad van den Berg Modeschoenen loopt, loopt altijd een stapje voor.

 

Copenhagen studios shoes Noordwijk

 

Meer informatie over Sendra laarzen kopen en Floris van Bommel schoenen kopen en Lilian schoenen kopen, een vertrouwd familiegevoel

Wilt u Lilian schoenen kopen, dan is Aad van den Berg Modeschoenen het goede adres. Het stijlvolle Italiaans topmerk biedt schoenen, pumps en laarzen, die zich kenmerken door de precisie waarmee ze worden gemaakt. Perfecte afwerking, de mooiste materialen. Zo komen bijvoorbeeld de kleuren prachtig tot hun recht en loopt u er letterlijk op uw allermooist bij. Lilian schoenen bestaat sinds 1973 en is een echt familiebedrijf. Net als Aad van den Berg Modeschoenen. Al sinds 1902 zijn we de schoenspecialisten in Zuid-Holland.

 

Lilian schoenenPeter Kaiser pumps

 

Schoenen kopen Leiden en omstreken

Een dagje op stap en dan schoenen kopen in Leiden. Maar waarom zou u zich beperken en niet eens rondkijken in de regio Leiden? Tot ver in de omstreken is Aad van den Berg Modeschoenen een begrip. Daar vindt u een ruime collectie topmerken en prima service. Met een schitterende winkel in Noordwijk weten mensen uit de regio Leiden de zaak al van oudsher goed te vinden, maar ook online blinken wij uit door onze service, klantvriendelijkheid en ons vakmanschap. Kom eens langs, offline of online, we staan voor u klaar.

 

winkel Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk

 

Italiaanse Lilian schoenen kopen

Lilian schoenen worden gemaakt in een kleine handwerkfabriek, gevestigd in de provincie Le Marche in Italië. In het familiebedrijf werken ouders, kinderen en schoondochter eendrachtig samen om u een zo mooi mogelijke schoen te bezorgen. De Lilian fabriek heeft met zo'n 25 medewerkers een dagproductie van rond de 250 paar. Bij al deze schoenen, pumps en laarzen draait het om pasvorm en kwaliteit. Om het draagcomfort van de laarzen nog verder te verhogen worden er aparte modellen voor stevige en voor slanke kuiten geproduceerd. Wie Lilian schoenen wil kopen, kan online en offline bij Aad van den Berg Modeschoenen terecht.

Tot ziens in de regio Leiden en natuurlijk speciaal in Noordwijk.

Bij Aad van den Berg Modeschoenen
Hoofdstraat 62
Noordwijk