• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Redt de oceanen met Glacial

01-03-2020
Doe mee aan onze missie om de oceanen te redden! Te beginnen met het Noordwijkse strand en de zee. Wij ondersteunen het initiatief van Glacial Bottle  om het verbruik van plastic flessen te verminderen en zo bijdragen aan een beter milieu. De oplossing is eenvoudig! Door het consumptiepatroon te veranderen en een van de meest duurzame flessen aan te bieden die beschikbaar zijn, kunnen wij samen een verandering bewerkstelligen.

Wij ondersteunen het initiatief van Glacial Bottle  om het verbruik van plastic flessen te verminderen en zo bijdragen aan een beter milieu. De oplossing is eenvoudig! Door het consumptiepatroon te veranderen en een van de meest duurzame flessen aan te bieden die beschikbaar zijn, kunnen wij samen een verandering bewerkstelligen.

 

Glacial bottles bij Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk

Wist je dat wij tegenwoordig de super mooie Glacial bottles verkopen in onze winkel in Noordwijk? Zeker nu Noordwijk het predicaat Bad status heeft verworven is het zaak om daar ook inhoud aan te geven. Middels het aanbieden van de mooie en duurzame Glacial bottles, die zullen bijdragen aan het  verminderen van plastic flessen op de Noordwijkse stranden en de zee. Eigenlijk is de oplossing eenvoudig. Door het consumptiepatroon stap voor stap te veranderen en de meest duurzame Glacial flessen aan te bieden, kunnen we samen een verandering bewerkstelligen.

 

Glacial bottle

 

Waarom hebben wij gekozen voor Glacial bottle?

In juni 2018 tekende Glacial een prestigieuze samenwerkingsovereenkomst met het World Wide Fund for Nature (WWF). Samen zijn wij op een missie om het plasticverbruik te verminderen en de oceanen te redden. Wij beginnen lokaal in Noordwijk. Voor elke verkochte Glacial bottle doneert Glacial € 1,00 aan het Wereld Natuur fonds. Maar bovenal de Glacial bottle is echt handig en een schoonheid. Wij hebben in onze winkel in Noordwijk verschillende prachtige designs, maar ook basics op voorraad. Daar wil je echt mee gezien worden!

 

Waarom zou u een fles van Glacial bottle willen aanschaffen?

De Glacial bottle is gemaakt uit hoogwaardig 18/8 roestvrij staal en vervangt de plastic flessen

  1. Dubbelwandig voor maximale isolatie, zonder condensatie aan de buitenkant
  2. Houdt uw drankje 12 uur warm
  3. Uw drankje blijft 24 uur koud, geen coolbox meer nodig op strand

 

Glacial en WWF

 

Partnerschap tussen Glacial en het WWF

Zoals gezegd tekende Glacial in juni 2018 een prestigieuze samenwerkingsovereenkomst met het WWF. Het plasticprobleem krijgt wereldwijd steeds meer aandacht. Een oplossing voor het probleem is om over te schakelen van plastic flessen voor eenmalig gebruik naar duurzame flessen en bekers, die je eindeloos kan hergebruiken. Glacial produceert een van de meest duurzame flessen en wil het werk van WWF, bij het bestrijden van het plastic-probleem, ondersteunen en tegelijkertijd helpen de oceanen te redden door campagnes voor fondsenwerving.

De overeenkomst tussen het WWF en Glacial is een gecombineerde partnerschaps- en licentieovereenkomst, wat betekent dat Glacial € 1,00 per fles aan het WWF schenkt ten behoeve van de oceanen ter wereld, waar grote hoeveelheden plastic afval terechtkomen. Met recht is Gacial  erg trots op de overeenkomst met het WWF.

Zowel Glacial als het WWF werken aan een gedragsverandering, die het milieu ten goede komt. Glacial biedt een duurzaam alternatief voor de plastic fles, terwijl Glacial tevens het ongelooflijk belangrijke werk van het WWF ondersteunen.

 

Anna de zelmoeder

 

Waarom zeilster Anna Tunnicliffe ambassadeur van Glacial werd.

Anna Tunnicliffe - onderdeel van Team Anna - Olympische Sailracer en trotse eigenaar van twee wereldkampioenschappen met titels met gouden medailles. Zij wordt ook wel “de zeilmoeder” genoemd. Zij zegt hierover:

“Wij varen over de hele wereld en de oceanen zijn onze arena. Wij hebben gezien hoe grote hoeveelheden plastic rondzweven op de open zee en worden aangespoeld op de stranden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om nee te zeggen tegen plastic en wij dringen er bij andere mensen op aan hetzelfde te doen ”

 

Heeft u ook de gedachte om 'NEE tegen plastic' te zeggen?
Kijk even naar ons assortiment Glacial bottles.