• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Red bag on tour event 17-10-2019

Red bag on tour event 17-10-2019

15-10-2019
Red Bag on Tour met het salesmeisje Het begon met The Red Heels on tour. Deze rode lak pumps van Peter Kaiser vlogen de wereld over en de rode pumps maakte van alles mee in alle uithoeken van de wereld. Totdat de rode pumps in Italie kwamen en de Red Bag ontmoette. Liefde op het eerste gezicht! Onder het genot van een overheerlijk glas rode wijn trokken ze samen de wijde wereld in om nog meer avonturen te beleven.

WIJN, TASSEN EN SCHOENEN

 

Het Red Bag On Tour Event donderdag 17 oktober 2019
van 19,30 t/m 21.30 uur

 

Red Bag on Tour met het salesmeisje

 

Het begon met The Red Heels on tour. Deze rode lak pumps van Peter Kaiser vlogen de wereld over. De rode pumps maakte van alles mee in alle uithoeken van de wereld. Totdat de rode pumps in Italië kwamen en de Red Bag ontmoette. Het was liefde op het eerste gezicht! Onder het genot van een overheerlijk glas rode wijn trokken zij samen de wijde wereld in om nog meer avonturen te beleven.

 

 

Tijdens de tour in Italië ontmoetten zij drie nieuwe typisch Italiaans tassen collecties en brachten deze mee naar Nederland. Deze drie tassen labels komen samen in Noordwijk bij Aad van den Berg Modeschoenen. In Noordwijk is dan ook de introductie van de tassen merken BPrime, YnotMilano en Redibo. Bij Aad van den Berg Modeschoenen is daarvoor een speciale tassen afdeling voor ingericht. De oorspronkelijke rode lak pumps zijn dan ook op donderdagavond van de partij en te bewonderen.

 

BPrime

Bprime bags made in Italy
BPrima bags is het resultaat uit de combinatie van ambacht en passie voor tassen.
De grootste keuze in Nederland met steeds nieuwe items rechtstreeks uit Italië.

BPrime bags tassen collectie klik hier

 

Ynot?

Ynot? ”Is niet alleen een merk, maar ook een manier van zijn.
Van de samentrekking van de woorden "waarom niet?", "Waarom niet?" Is zowel vraag als antwoord.
Het symboliseert de vrijheid die iedereen zou moeten hebben om individualiteit en creativiteit tot uitdrukking te brengen, die verder gaat dan gewoonten.

Ynot? tassen collectie klik hier

 

Redibo

De Redibo-tas wordt de accessoire van de vrouw bij uitstek, weerspiegelt de waarden van de drager en verbetert de persoonlijkheid. De zorgvuldige keuze van kleuren en vormen, gecombineerd met de selectie van de beste en meest resistente materialen, maken van Redibo een onnavolgbaar item.

Redibo tassen collectie klik hier

 

 

AAD & WIJN

 

AAD & WIJN is een unieke wijnshop welke gevestigd is in TuineXtra aan de van Berckelweg in Noordwijk. Goede wijn verkopen is het uitgangspunt. Klinkt logisch, maar er zit veel verschil tussen de wijnsoorten. AAD&WIJN is een zaak waar iedereen zijn wijn moet kunnen halen. We verkopen alledaagse drinkwijnen, maar ook een uitgebreide collectie heel bijzondere wijnen!

 

De missie van Aad & Wijn

Wij hebben als missie de Bollenstreek e.o. nieuwe wijnen te laten ontdekken. Wijnen die zich op alle fronten onderscheiden van het huidige wijnaanbod en tot voor kort niet of nauwelijks voor thuisconsumptie beschikbaar waren

 

Wijn ontdekken & proeven

Wij willen de mensen niet alleen goed adviseren, we willen ze ook wijnen laten proeven en beleven voordat zij de wijn mee naar huis nemen. Voor ons is dat zo logisch als wat. Als je kleding koopt, dan wilt u het toch ook eerst passen voordat u het koopt. Waarom zou dat bij wijn anders moeten zijn?