Ontdek Noordwijk! Altijd wat te beleven

Ontdek Noordwijk! Altijd wat te beleven

01-08-2019
Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, mooie winkels, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven.

Noordwijk aan Zee is volop genieten

Noordwijk is genieten van zee, strand en duin. Als het een dagje wat minder weer is, ga dan eens lekker shoppen of struinen in de gezellige badplaats of plan een dagje uit. Ontdek al het moois wat Noordwijk en omgeving te bieden heeft. Vanuit Noordwijk zit u binnen een half uur in Leiden, Amsterdam, Haarlem of Den Haag. Met de kids naar een pretpark of een gezellige familieattractie? Madurodam, Duinrell, CORPUS, Archeon, Hortus Botanicus en Space Expo liggen vrijwel om de hoek. Fijn verblijf in Noordwijk en een fijne dag!

 

Noordwijk een plek om verliefd op te worden

 

Noordwijk informatie: Noordwijk een plek om verliefd op te worden!

 

Noordwijk een plek om verliefd op te worden

Noordwijk een plek om verliefd op te wordenNoordwijk een plek om verliefd op te wordenNoordwijk een plek om verliefd op te worden

 

Noordwijk aan Zee - Funshoppen aan zee in het Noordwijk Shopping Centre

Combineer uw dagje uitwaaien aan het strand met heerlijk shoppen in de veelzijdige Hoofdstraat, de winkelstraat in Noordwijk die praktisch aan het strand grenst. Vooral op zaterdag en zondag is er veel bedrijvigheid en gezelligheid. U vindt er veel winkelaanbod op het vlak van lifestyle, mode en wonen. Nieuwe hippe zomerjas nodig? Of wilt u bijzondere schoenen. In de Hoofdstraat vindt u de nieuwste shopping trends!

 

Noordwijk Shopping Centre

 

Openingstijden:
Hoofdstraat – Noordwijk aan Zee
Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.30 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

 

Noordwijk een plek om verliefd op te worden!

 

Noordwijk een plek om verliefd op te worden!

 

Dank aan de informatie van Stichting Noordwijk Marketing